WC-häirikkö jäi kiinni

Sunnuntaina Turun keskustan ravintolan WC-tiloissa asioinutta naista väliseinään tekemänsä aukon kautta miesten WC:n puolelta kourinut henkilö oli jäänyt kiinni jo Salossa Piihovin ABC-huoltoasemalla lauantaina.

Nyt poliisin kiinni ottaman miehen epäillään toistaneen tekonsa ja kourineen ainakin kahta naista käymälätilojen väliseinään tekemänsä aukon kautta.
Tutkittavina rikosnimikkeinä käytetään vahingontekoja ja seksuaalisia hyväksikäyttöjä.

Mies oli saatu verekseltään kiinni viimeisimmän kähminnän yhteydessä hänen paettuaan ABC-asemalta ulos. Ennen poliisin saapumista paikalle oli mies ehtinyt piilottaa sahamaisen työvälineensä, jolla hänen epäillään tehneen väliseinään aukon. Työkalu löytyi miehen kiinniottopaikan lähistöltä, ja sen terässä oli jäljellä väliseinästä irronnutta materiaalia. Hänet on myös tunnistettu tekijäksi sekä Turun että Salon tapauksiin.
Mies on myöhemmissä kuulusteluissa ollut haluton ottamaan kantaa häneen kohdistuneisiin epäilyihin.

Väliseiniä oli sahattu siten, että aukosta irronnut kappale oli mahdollista kiinnittää takaisin paikoilleen. Irrotetun levypalan ollessa paikoillaan ei seinään tehtyä aukkoa ollut välttämättä helppoa havaita.
Kiinni otettu rikoksista epäilty on suomalainen pitkään ulkomailla asustellut 62-vuotias mies, jolla ei tiettävästi ole vakituista asuntoa Suomessa. Miehellä on entuudestaan rikollista taustaa.
 

 

 


Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.