Ylöjärvellä syttynyt hallipalo näkyi liekkimerenä Tampereen keskustaan saakka

Ylöjärvellä Pirkanmaalla syttynyt hallipalo muodosti runsaasti savua ja näkyi korkeina liekkeinä Tampereen keskustaan saakka keskiviikkoiltana, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos. Savusta ei kuitenkaan aiheutunut vaaraa ulkopuolisille. Halli tuhoutui tulipalossa täysin.

Tuli levisi rakenteilla olleesta hallista rivakasti maastoon, mutta palomiehet onnistuivat estämään sen leviämisen samassa pihapiirissä olleisiin rakennuksiin. Liekit eivät myöskään ehtineet maastossa pihapiiriä pidemmälle.

Hälytys palosta Metsäkyläntiellä tuli yhdentoista aikoihin keskiviikkoiltana. Päivystävä päällikkö Ville Naskali kertoi puoli yhden aikoihin torstain vastaisena yönä, että rakennuksen ja maaston sammutustyöt jatkuvat aamuyöhön saakka. Syttymissyystä ei ollut varhain torstaina tietoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Sairauslomalta askel kerrallaan palaileva al-Taee myöntää virheen painavan edelleen: Minun ei olisi pitänyt salata

Professori ei usko täysin itsestään kulkevien ajoneuvojen tulemiseen - "Liian vaikea tehtävä Suomenkin vaativissa olosuhteissa"

Seksismistä syytetty Sofia Belórfin asianajaja vertasi IL:ssä sanavalintojaan Jeesuksen vertauksiin – "Kuulijat ovat niin yksinkertaisia"

Liikemies Niko Ranta-ahon epäillään saaneen huume- ja dopingrikoksilla arviolta neljän miljoonan euron rikoshyödyn – huumesyyttäjä ei muista uraltaan toista yhtä huomattavaa summaa

Sähköisen elintestamentin on tehnyt yli puoli miljoonaa suomalaista – Pohjois-Savossa luovuttajia enemmän kuin muualla Suomessa

Hellepäiviä on ollut heinäkuussa vasta viisi, mutta nyt lämpöä piisaa ja raja rikkoutuu joka päivä

Ravustuskausi käynnistyi sunnuntaina – Rutto tappaa edelleen saksiniekkoja

Toista tuhatta sikaa kuoli ja yhtä monta altistui savulle – Nurmon sikalapalon syyksi epäillään ilmanvaihtolaitetta

Rottasotaa käydään jo älylaitteiden avulla – Tieto rotista kulkee netin kautta

Uutisanalyysi: Jatkuvan koulutuksen eväät luodaan jo kotona. Miljoona suomalaista uuden ammatin edessä. Miten se tehdään?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.