65 metrin korkeudessa soitettu keikka on kerännyt jo 82 000 katsojaa – "Toivottavasti se toi iloa yhtä paljon katsojille kuin meille"

Kuopiolaislähtöisen Erja Lyytisen lauantai-iltana Novapoliksen katolta livestriimattua esitystä on katsottu parin päivän aikana jo yli 82 000 kertaa. Lauantai-iltana tunnin mittaista esitystä seurasi suorana noin 3 600 katsojaa.

Lyytisen Facebook-sivulla katsottavissa oleva konsertti on kerännyt yli 4 000 tykkäystä ja 2 500 kommenttia.

– Halusimme nostaa esille paikallisuutta ja Kuopion hyviä puolia, korostaa yhteenkuuluvuutta mutta myös näyttää ulkomaalaisille faneille, mistä olen kotoisin. Lisäksi tässä ympäristössä yhdistyvät hienosti luonto sekä moderni, innovatiivinen kaupunki, Lyytinen kuvaili Savilahden kampusta ja 65-metristä tornitaloa Savon Sanomien haastattelussa lauantaina.

Konsertti toteutettiin yhdessä Konsertti toteutetaan yhteistyössä Kuopion kaupungin, Novapoliksen, Bluesounds Oy:n ja Bluesland Productionsin kanssa.

– Toivottavasti keikka toi iloa katsojille yhtä paljon kuin se toi meille, Lyytinen kertoi sunnuntaina Instagrammissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kitaristien kärkeen äänestetty Erja Lyytinen ei pelkää korkeita paikkoja, mutta 14-kerroksisen tornin katolla soittaminen vaatii erikoisjärjestelyitä

Erja Lyytinen on maailman toiseksi paras kitaristi – brittiläisen musiikkilehden äänestyksessä ohi meni vain Alice Cooperin kitaristi

Blueskitaristi Erja Lyytinen esiintyy Kuopion Novapoliksen katolla – keikka striimataan maailmanlaajuisesti