Bostonin iskuista syytetty Rolling Stonen kanteen

Yhdysvaltalainen, pääosin musiikkiin keskittyvä Rolling Stone -aikakauslehti on sijoittanut elokuun numeronsa kanteen kuvan Bostonin pommi-iskuista syytetystä Dzhohar Tsarnajevista. Lehti kertoo nettisivuillaan julkaisevansa pian ilmestyvässä numerossa myös laajan artikkelin Tsarnajevin elämästä.

Tsarnajevin epäillään asettaneen isoveljensä Tamerlan Tsarnajevin kanssa pommit Bostonin maratonin varrelle huhtikuussa. Veriteossa kuoli kolme ja haavoittui yli 260 ihmistä. Tamerlan Tsarnajev sai surmansa tulitaistelussa poliisin kanssa.

Rolling Stonen kansikuvavalinta on saanut aikaan runsaasti raivoa sosiaalisessa mediassa.

Uusimmat

Kulttuuri

Jussi Hakulinen: Olli Lindholmin muistokeikat peruttu – "Toivon, että minut jätetään rauhaan"

Lilli Paasikivi puolustaa kriitikoiden arvostelemaa Jää-oopperaa: "Musiikki on helposti lähestyttävää, mutta se on silti merkityksellistä"

Hanoi Rocksin traaginen käänne pian valkokankailla – tältä näyttää kauan odotettu Mötley Crüe -elokuva

Ruotsalainen Sabaton Kuopiorockiin ensi kesänä – festivaali julkaisi loputkin esiintyjät

Kuopion museoremontissa päädyttiin Suomessa erikoiseen ratkaisuun – Suojeluviranomainen: "Rakenne oli niin outo, että sitä ei tullut sääli"

Elokuvasäätiö jakaa yli 25 miljoonaa euroa elokuvien tuotantoon ja jakeluun

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld on kuollut – tavaramerkkeinä mustat aurinkolasit, valkoinen poninhäntä ja terävä kieli

Yö-yhtyeen Olli Lindholm antoi haastattelun Satakunnan Viikko -lehdelle viimeisenä elinpäivänään: Olen tul­lut malt­ta­mat­to­mak­si

Kalevalan sarjakuvasovitus sekoittaa fantasiaa ja kauhua – "Populaarikulttuuri voisi ammentaa suomalaisesta kansanperinteestä enemmän"

René Magritte ensi kertaa Suomessa – siinä todellinen kulttuuriteko

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.