"Eniten mua jännittää Terhi Kokkonen", arvioi Kasmir – Vain elämää -sarjan uudet artistit julki

Vain elämää -musiikkiohjelman seuraavalla kaudella ovat mukana Arttu Wiskari, Kasmir, Terhi Kokkonen, Danny, Mira Luoti, Aki Tykki ja Sani. Sarjan jo kahdeksas kausi kuvataan Espanjassa.

Kasmir myöntää, että jännittää muiden artistien kohtaamista.

– Siellä on aikamoisia hahmoja pöydän äärellä. Jänskättää, tuleeko tehtyä tarpeeksi kunniaa näiden artistien biiseille omilla versioilla ja tulkinnoilla. Porukasta on hyvä fiilis – mahtavaa olla porukan nuorin. Eniten mua jännittää Terhi Kokkonen. Se on vähän pelottava, ehkä, Kasmir kertoo ohjelman tiedotteessa.

Muun muassa Ultra Brasta ja Scandinavian Music Group -yhtyeestä tuttu Terhi Kokkonen puolestaan uskoo, että uusien artistien kohtaamisesta tulee helppoa.

– Musta tuntuu, että kaikki nuo ihmiset, jotka ovat tulossa sinne, vaikuttavat ihan mielettömän kiinnostavilta. En tunne ketään, mutta niissä ihmisissä on jotain sellaista, että tuntuu helpolta mennä sinne, Kokkonen sanoo tiedotteessa.

Kokkonen tunnustautuu myös ohjelman faniksi. Samoin Happoradio-yhtyeestä tuttu Aki Tykki kertoo seuranneensa sarjaa jo vuosien ajan.

– Vähän huolettaa, miten pysyy tunteet kasassa. Olen vähän herkistelijätyyppi, niin saa nähdä, mitä tapahtuu loppuviikosta, kun biisit soi, Tykki kertoo tiedotteessa.

Joukon konkarina on Danny eli Iso-D, jonka 50-vuotiseen uraan mahtuu yli 9 000 keikkaa ja 18 studioalbumia. Hänelle tärkeintä ohjelmassa on musiikin voima.

– Kappaleet voivat tulla läheisiksi, herkiksi. Ne voivat ohjata oikealle tielle, antaa paljon sisältöä ja lämpöä elämään. Ne voivat kertoa siitä, miten olet kasvanut tähän maailmaan, laulaja pohtii tiedotteessa.

Ohjelman kahdeksas kausi esitetään huhtikuussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.