Game of Thrones teki ennätyksen Emmy-palkintojen määrässä - katso kuvat tähtien juhlahumusta

Los Angelesissa televisiosarja Game of Thrones on palkittu parhaan draamasarjan Emmy-palkinnolla. Samalla siitä tuli eniten Emmyjä voittanut kerronnallinen draamasarja. Sarjalla on nyt 38 Emmyä.

Sarjalla oli ennestään 35 Emmy-tunnustusta. Sitä edellä oli Frasier-televisiosarja, joka on vuosien saatossa kerännyt 37 Emmyä.

Sunnuntaiyönä Suomen aikaa käydyn Emmy-gaalan myötä Game of Thrones on tähän mennessä voittanut parhaan draamasarjan Emmyn lisäksi parhaan draamasarjan ohjauksen sekä käsikirjoituksen Emmyn.

Keskustelu- ja muut ajankohtaisohjelmat mukaan luettuna eniten Emmy-palkintoja on haalinut viihdeohjelma Saturday Night Live, jolla on 45 Emmyä.

 

Julia Louis-Dreyfus viidettä kertaa palkinnoille komediaroolista

Arvostetut parhaan näyttelijän Emmy-palkinnot draamasarjassa saivat tänä vuonna Rami Malek roolista Mr.Robot -sarjassa ja Tatiana Maslany roolista Orphan Black -sarjassa.

Myös näyttelijä Julia Louis-Dreyfus kuului illan Emmy-menestyjiin. Hän sai palkinnon parhaan naiskoomikon kategoriassa roolistaan Rouva varapresidentti -sarjassa. Louis-Dreyfus voitti kategoriassa nyt viidennen kerran peräkkäin. Kaikkiaan Dreyfusilla on Emmy-palkintoja kahdeksan. Hänet tunnetaan myös muun muassa sarjoista Seinfield ja Edessä uusi elämä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.