Iisalmeen etsitään näyttelijöitä kesäksi koe-esiintymisten kautta – näytelmän ohjaajana Heikki Kujanpää

Iisalmelaislähtöinen Heikki Kujanpää on ensi kesän ohjaajana Koljonvirtateatterissa Iisalmessa. Kaupungissa nähdään tuolloin Kujanpään kirjoittama ja ohjaama musiikkikomedia Iso-Iitan perintö. Näytelmä sijoittuu 1970-luvulle.

Pääroolissa on Anna-Leena Sipilä.

Näytelmää varten avataan koe-esiintymiset, jotka järjestetään Iisalmen työväentalolla 1.2. kello 12-15.30. Rooleihin haetaan henkilöitä, jotka sopivat rouheiksi ja värikkäiksi 18-30-vuotiaiksi naisiksi, yhtä nelikymppistä naista ja yhtä kuusikymppistä miestä. Soveltuvuus, laulutaito ja savonmurteen hallinta ovat ikämääreitä tärkeämpiä. Kokemusta toivotaan aikaisemmista harrastajateattereista.

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä joko puhelimitse 040-5626206 tai sähköpostitse os. iidaliina@turpatalli.fi. Samalla saa tietoa tarjolla olevista rooleista ja koe-esiintymisestä.

Iisalmessa lapsuutensa elänyt Heikki Kujanpää tunnetaan teatteri-, elokuva- ja tv-töistä. Teatteria hän on ohjannut Q-teatterissa ja useissa eri kaupunginteattereissa, kuten Helsingissä ja Kuopiossa, jossa hän toimi myös teatterinjohtajana 2000-luvulla.

Viimeksi Kujanpää on ohjannut palkitut Suomen hauskin mies -elokuvan ja Donna-komediasarjan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.