Jussi Hakulinen: Olli Lindholmin muistokeikat peruttu – "Toivon, että minut jätetään rauhaan"

Suomalaisen rockyhtye Yön paluu ei toteudu. Asiasta kertoo comebackia puuhannut kosketinsoittaja-sanoittaja Jussi Hakulinen Twitterissä.

Suomen Kuvalehdelle antamassaan haastattelussa hän kertoo paluun vesittymisen johtuneen bändin jäsenten keskinäisestä riitelystä.

Hakulinen oli suunnitellut esiintyvänsä basisti Juha Rauängin, rumpali Veikko Lehtirannan ja kitaristi Goofy Kentin kanssa kaksi kertaa. Keikat olisivat olleet kunnianosoitus edesmenneelle Yö-laulaja Olli Lindholmille.

Kullakin yhtyeen jäsenellä oli asiasta lopulta erilaiset näkemykset.

– On ensisijaisesti Ollin valitsemien Yö-yhtyeen jäsenten asia järjestää jotain, jos he niin haluavat. Yö on yhä olemassa, mutta siinä ovat nykyään eri miehet, Rauäng sanoo Suomen Kuvalehdelle.

– En ole kiinnostunut yhteistyöstä yhtyeen nykyisen kokoonpanon kanssa. En missään nimessä ole mukana, jos Ollin nimellä aletaan rahastaa muistotilaisuuden yhteydessä, Hakulinen puolestaan näkee.

– Tämä on mun viimeinen kommentti asian tiimoilta. Olen sanottavani sanonut. Lehdistön tai kenenkään muun on turha soitella. Toivon, että minut jätetään rauhaan, hän päättää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Yö-yhtyeen Olli Lindholm antoi haastattelun Satakunnan Viikko -lehdelle viimeisenä elinpäivänään: Olen tul­lut malt­ta­mat­to­mak­si

IL ja IS: Yön paluusta ristiriitaisia näkemyksiä – keikkoja olisikin kaksi, basisti empii ja kitaristi kieltäytyi

IS: Yö-yhtyeen alkuperäinen kitaristi vastustaa suunniteltua muistokonserttia: "Olli sanoi aikoinaan ei"

Jussi Hakulinen: Yö suunnittelee comebackia Olli Lindholmin kunniaksi

Tällainen oli edesmennyt Olli Lindholm – rockyhtyeen kova johtaja, hittien tulkki