Kaupunginteatterilla vahva alkuvuosi – "Nousua yli 50 prosenttia"

Kuopion kaupunginteatterin vuosi on käynnistynyt vauhdikkaasti. Teatterin mukaan tammikuu on myynnillisesti yksi sen viime vuosien parhaista vuoden avauksista. Teatterinjohtaja Pekka Laasosen mukaan tammikuun aikana teatterin esityksissä kävi lähes 7200 katsojaa.

– Nousua viime vuodesta oli yli 50 prosenttia, Laasonen kertoo tiedotteessa.

– Todella hienoa, että ohjelmistovalintamme onnistui nappiin.

Eniten yleisöä tammikuussa keräsivät Seela Sellan Pieni eläin ja Kuopion Sirkuksen Pakkassirkus KA-MU, joihin myytiin yhteensä yli 3000 lippua.

Kävijöitä näyttää riittävän myös tulevaisuudessa. Esimerkiksi huhtikuussa ensi-iltansa saavan koko perheelle suunnatun Koirien Kalevala -oopperan lipuista on jo myyty 90 prosenttia, minkä vuoksi ooppera on saanut kaksi lisäesitystä.

Uusimmat

Kulttuuri

Jussi Hakulinen: Olli Lindholmin muistokeikat peruttu – "Toivon, että minut jätetään rauhaan"

Lilli Paasikivi puolustaa kriitikoiden arvostelemaa Jää-oopperaa: "Musiikki on helposti lähestyttävää, mutta se on silti merkityksellistä"

Hanoi Rocksin traaginen käänne pian valkokankailla – tältä näyttää kauan odotettu Mötley Crüe -elokuva

Ruotsalainen Sabaton Kuopiorockiin ensi kesänä – festivaali julkaisi loputkin esiintyjät

Kuopion museoremontissa päädyttiin Suomessa erikoiseen ratkaisuun – Suojeluviranomainen: "Rakenne oli niin outo, että sitä ei tullut sääli"

Elokuvasäätiö jakaa yli 25 miljoonaa euroa elokuvien tuotantoon ja jakeluun

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld on kuollut – tavaramerkkeinä mustat aurinkolasit, valkoinen poninhäntä ja terävä kieli

Yö-yhtyeen Olli Lindholm antoi haastattelun Satakunnan Viikko -lehdelle viimeisenä elinpäivänään: Olen tul­lut malt­ta­mat­to­mak­si

Kalevalan sarjakuvasovitus sekoittaa fantasiaa ja kauhua – "Populaarikulttuuri voisi ammentaa suomalaisesta kansanperinteestä enemmän"

René Magritte ensi kertaa Suomessa – siinä todellinen kulttuuriteko

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.