Kulttuuritoiminta Kallamarinassa jatkuu, Paco Nucci painottaa musiikkiin

Taidetarjonta Kallamarinassa Kuopion vierasvenesataman kupeessa jatkuu. Musiikkikeikkoja on tarkoitus järjestää läpi talven, ja myös gallerian näyttelytoiminta jatkuu, kertoo Kallamarinassa toimivan ravintolayritys Capri Marinan pääomistaja ja nykyinen toimitusjohtaja Paco Nucci.

Capri Marina perustettiin viime maaliskuussa. Se vuokraa Kallamarinan tiloja kiinteistön omistajalta Kallanranta Oy:ltä ravintola- ja tapahtumakäyttöön. Yrityksen toimitusjohtajana toimi elokuuhun saakka Anja Lappi.

Tähän saakka ensisijaisesti ravintolan toiminnasta vastannut Nucci ei osaa sanoa, palkkaako hän jonkun järjestämään tapahtumia ja hoitamaan galleriaa tulevaisuudessa. Ainakin aluksi hän toimii itse. Nucci kertoo, että pääpaino on tulevaisuudessa musiikissa.

– Tunnen paljon suomalaisia artisteja, ja minulla on runsaasti kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Perustin juuri siihen tarkoitukseen Tuusniemellä ensimmäisen yritykseni Elettran, joka on edelleen olemassa.

Lisää Kallamarinan talven tapahtumista ja ensi vuoden suunnitelmista keskiviikon Savon Sanomissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Anja Lappi Kuopion sataman kehityksestä: "Ei mikään yrittäjä jaksa odotella puoltatoista vuotta, että katuvalot saadaan palamaan"

Uusimmat

Kulttuuri

"Jos tarkastellaan musiikin tuontia muualta maailmasta kotimaahan, niin Suomi kilpailee Pohjois-Korean kanssa ykkössijasta siinä, kumpi hoitaa tonttinsa huonommin", sanoo säveltäjä Pasi Lyytikäinen

Uudella festivaalilla huippupianisti soittaa teoksen, joka koostuu pelkistä tauoista – "Erilaiset musiikilliset juuret kohtaavat ja musikaalinen energia pääsee valloilleen"

Pajtim Statovci ehdolla National Book Awards -palkinnon saajaksi

Jämsän Seutu: Taiteilija Heikki Häiväoja on kuollut 90-vuotiaana

Kirjojen suoratoistopalvelu Storytel ostaa kustannusyhtiö Gummeruksen

Ad Astra on Hollywood-tuotannoksi harvinaisen vakava tieteiskuvitelma – Brad Pitt esittää astronauttia, joka etsii isäänsä planeetan takaa

Sarjakuva-arvio: Janne Torisevan Valas on kymmenvuotisen työn tulos, jolle toivoisi laajempaakin kansainvälistä menestystä

Monien kriitikoiden lyttäämä Kari Tapion elämäkerta houkutteli yleisöä elokuvateattereihin – "Kiitos tästä kuuluu katsojille, jotka päättävät lopulta elokuvan arvon"

Ruotsalaisohjaaja Roy Andersson työsti uutta surueepostaan viisi vuotta

The Cars -yhtyeen solisti Ric Ocasek on kuollut

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.