Kulttuuritoiminta Kallamarinassa jatkuu, Paco Nucci painottaa musiikkiin

Taidetarjonta Kallamarinassa Kuopion vierasvenesataman kupeessa jatkuu. Musiikkikeikkoja on tarkoitus järjestää läpi talven, ja myös gallerian näyttelytoiminta jatkuu, kertoo Kallamarinassa toimivan ravintolayritys Capri Marinan pääomistaja ja nykyinen toimitusjohtaja Paco Nucci.

Capri Marina perustettiin viime maaliskuussa. Se vuokraa Kallamarinan tiloja kiinteistön omistajalta Kallanranta Oy:ltä ravintola- ja tapahtumakäyttöön. Yrityksen toimitusjohtajana toimi elokuuhun saakka Anja Lappi.

Tähän saakka ensisijaisesti ravintolan toiminnasta vastannut Nucci ei osaa sanoa, palkkaako hän jonkun järjestämään tapahtumia ja hoitamaan galleriaa tulevaisuudessa. Ainakin aluksi hän toimii itse. Nucci kertoo, että pääpaino on tulevaisuudessa musiikissa.

– Tunnen paljon suomalaisia artisteja, ja minulla on runsaasti kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Perustin juuri siihen tarkoitukseen Tuusniemellä ensimmäisen yritykseni Elettran, joka on edelleen olemassa.

Lisää Kallamarinan talven tapahtumista ja ensi vuoden suunnitelmista keskiviikon Savon Sanomissa.

Anja Lappi Kuopion sataman kehityksestä: "Ei mikään yrittäjä jaksa odotella puoltatoista vuotta, että katuvalot saadaan palamaan"