Kuopion kaupunginteatteri joutuu perumaan kaksi esitystä - pahoittelee tilannetta

Kuopion kaupunginteatterin Minna-näyttämöllä esitettävän "Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meitä Kaija Koo" -näytelmän perjantain 17.11. ja lauantain 18.11. esitykset on peruttu sairaustapauksen vuoksi.

Teatteri kertoo tiedotteessa olevansa pahoillaan tilanteesta. Lippunsa varanneita tai lunastaneita pyydetään olemaan yhteydessä teatterin lippukassaan tai Apajan kauppakeskuksessa sijaitsevaan Kuopio Infoon.

Käyttämättä jäävät liput voi vaihtaa joko myöhäisempään esitykseen tai toiseen esitykseen. Liput voidaan myös hyvittää, mutta palvelumaksua ei kuitenkaan palauteta.

Lippujen vaihto tai rahojen takaisin lunastus tulee tehdä kolmen kuukauden kuluessa peruuntuneesta näytöspäivästä teatterin lippukassalla tai Kuopio Infossa.

Uusimmat

Kulttuuri

Dresden Frankfurt Dance Company tarjosi viikon päätteeksi upeaa tanssijoiden virtuositeettia

Tanssiarvio: Tero Saarisen Third Practice tarjosi sielua hivelevää musiikkia ja intensiivistä tanssia

Tampereella esillä laaja kattaus Andy Warholin julisteita

Kauan odotettu Tove Jansson -elokuva tuo valkokankaalle taitelijan seksuaalisuuden ja kolmiodraaman – "Kerromme sen oikean tarinan, jossa on lesboseksiäkin"

Poikien tanssileiri keräsi suuren osallistujamäärän tänä vuonna – Leiriläiset hakevat Kuopiosta tanssin voimaa ja kavereita

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaaleilla esiintyneelle Tuure Boeliukselle tanssiminen on ollut nuorena pakopaikka – "Minua kiusattiin lapsena Porissa aika paljon"

Arvio: Au Revoir Jorma U. -gaala oli ilta täynnä ainutlaatuisia esityksiä

Sodankylän elokuvajuhlat teki uuden yleisöennätyksen – festivaaleilla 31  000 kävijää

"Ajattelin, että Eemilistä pitäisi tehdä oma kirja, koska aineisto oli paljon", pohti Minna Kettunen lähes 20 vuotta sitten – nyt Eemil Halosen elämä ja teot on julki

Koreografi Jacopo Godani ei halua päästää tanssijoitaan helpolla: "Jokaisen luunkin täytyy ilmaista jotakin"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.