Kuopion pääkirjastossa aloittaa uusi dekkarikerho

Kuopion pääkirjastossa alkaa syksyllä kolme uutta kirjallisuuteen liittyvää tapahtumasarjaa: luovan kirjoittamisen ryhmä, Kirja eläväksi! -sarja sekä dekkarikerho.

Ensimmäisenä alkaa Kirja eläväksi! -tapahtumasarja, jossa on luvassa muun muassa kirjojen vinkkausta ja tietoiskuja kirjallisuuden erilaisista teemoista. Tapahtuma on joka toinen tiistai pääkirjaston aikuistenosastolla alkaen 15. päivä elokuuta. Ensimmäinen aihe on tieteiskirjallisuuden lajikirjo ja katsaus dystopiaan.

Dekkarikerholla on kolme tapaamista, joista ensimmäinen on 20. syyskuuta. Mukaan mahtuu kymmenen henkilöä, joten osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen esimerkiksi sähköpostiosoitteeseen aikuistenosasto.kirjasto@kuopio.fi.

Luovan kirjoittamisen ryhmässä kirjoitetaan monenlaisia tekstejä ja tutustutaan erilaisiin tapoihin hankkia virikkeitä kirjoittamiselle. Ryhmä on suunnattu yli 18-vuotiaille aloitteleville kirjoittajille. Ryhmää ohjaa kirjastonhoitaja ja luovan kirjoittamisen ohjaaja Ella Paija. Kokoontumiset alkavat pääkirjastolla 21. syyskuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.