Kuudes Aisti -kaupunkifestivaali veti 9 000 kävijää

Helsingin Kalliossa viikonloppuna järjestetty Kuudes Aisti -kaupunkifestivaali houkutteli paikalle kolmen päivän aikana yhteensä 9 000 vaihtoehtoisen musiikin ystävää.

Suurelle yleisölle tuntemattomiin artisteihin keskittyvä festivaali järjestettiin nyt toista kertaa. Tapahtumapaikkana oli jälleen vanha Elannon kortteli, jossa sijaitsevat muun muassa Kuudes linja -klubi ja Kuvataideakatemia.

Kuudennessa Aistissa esiintyi lähes 120 artistia, esimerkiksi yhdysvaltalaisräppärit El-P ja Killer Mike sekä kotimaiset Radiopuhelimet ja Jimi Tenor.

Järjestäjien mukaan Kuudetta Aistia juhlitaan myös ensi vuonna, mutta aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Uusimmat

Kulttuuri

"Hän rakastaa yllätyksiä silläkin uhalla, että teemme virheitä", sanoo Stingin rinnalla 30 vuotta soittanut Dominic Miller

Levyarvio: Ville Valon & Agentsin Badding-tribuutti on sekava ja hapuileva – "Yleisön ei tarvitse tuoda kirveitä, koska yhtye pilkkoo tanssilavan altaan ihan itse"

IS: Yö-yhtyeen alkuperäinen kitaristi vastustaa suunniteltua muistokonserttia: "Olli sanoi aikoinaan ei"

Shape of My Heart on populaarimusiikin tunnetuimpia sävellyksiä – toimittaja soitti teoksen alun videolle, ja kappaleen säveltäjä antoi rohkaisevan kommentin

Teatteriarvio: Pasi Lampelan uutuus Sammakkokuningas on pieni musta helmi, jossa on antiikin tragedian aineksia

Kolme erilaista taiteilijaa, Arto Väisänen, Jouni Airaksinen ja Antti Rönkä, kokosi yhtenäisen näyttelyn

Selma Vilhusen Hölmö nuori sydän voitti Kristallikarhun Berliinin elokuvajuhlilla

Timo Kiiskiselle Teoston Vuoden musiikintekijä -palkinto

Kuopiolaistettu Vuonna 85 -musikaali tuo lavalle nyrkkeilymestarin, elokuvanäyttelijän ja huumorimuusikon – Ismo Apell tavoittelee Itä-Suomen teatterirankingin kakkossijaa

Jussi Hakulinen: Yö suunnittelee comebackia Olli Lindholmin kunniaksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.