Lehti: Donald Trump -kohukirjasta suunnitteilla televisiosarja

Toimittaja Michael Wolffin kirjoittamasta Donald Trumpin presidenttikampanjaa ja persoonaa käsittelevästä paljastuskirjasta Fire and Fury : Inside the Trump White House suunnitellaan televisiosarjaa. Hollywood Reporter -sivuston mukaan Endeavor Content -niminen yhtiö on ostanut kirjan filmausoikeudet. Sivusto myös kertoo, että sopimuksen hinta oli seitsemän numeroinen luku, eli vähintään miljoona dollaria.

Tätä pidemmälle sarjan suunnittelu ei vielä ole edennyt, mutta Michael Wolffin kerrotaan olevan yksi sarjan tuottajista.

Fire and Fury -kirja ennätti aiheuttaa kohua jo ennen julkaisuaan. Yhdysvaltain presidentti Trump kertoi ennakkoon, että paljastuskirja on täynnä valheita, väärintulkintoja ja lähteitä, joita ei ole olemassa. Kirjan kustantaja aikaisti teoksen julkaisua tammikuun 5. päivään sen jälkeen, kun Valkoinen talo yritti estää sen julkaisua.

Kirjasta on tullut vuoden 2018 menestysteos, joka kustantajan mukaan myi alle viikossa yli 1,4 miljoonaa kappaletta. Kirja on myyty jo 32 maahan. Tammi julkaisee teoksen suomeksi maalis–huhtikuussa.

Lähde: Hollywood Reporter

Uusimmat

Kulttuuri

Jorma Panula -kapellimestarikilpailu alkaa

Marvel-sarjakuvien käsikirjoittajalegenda Stan Lee on kuollut

Tanssiteatteri Minimin Juha vierailee Jyväskylässä

Galleria Ars Liberaan on tulossa useita poikkitaiteellisia näyttelyitä

Kuopion kaupunginteatteri on mukana Red Nose Companyn seuraavassa tuotannossa

Kristiina Korpela esittelee Savon ja Etelä-Afrikan satoja

Musta Paraati: Black Parade

Gasellit: Jano

Tegelman3: Take Love Easy Suite

Mikael Niemi: Karhun keitto

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.