Miten Kari Tapiota tulisi muistaa Savossa?

Kari Tapion muistaminen laulajatähden synnyinseudulla Suonenjoella nousee todennäköisesti esille Suonenjoen kaupunginhallituksen ja -valtuuston kokouksissa ensi maanantaina.

- Varmasti Kari Tapiota muistetaan jotenkin. Hän oli kuitenkin niin merkittävä henkilö Suonenjoelle, kaupunginsihteeri Reija Huttunen kertoo.

Suonenjoen kaupunki myönsi Kari Tapiolle itsenäisyyspäivänä Suonenjoki-palkinnon, joka oli tarkoitus luovuttaa laulajalle Varkauden konsertin yhteydessä 19. joulukuuta.

Suonenjoen kaupungintalolla on myös Kari Tapion muistokirja, joka luovutetaan laulajan omaisille. Kirjaan on kertynyt lähes kaksisataa nimeä kahdessa päivässä.

Kari Tapio haudataan Olarin hautausmaalle Espooseen lähelle laulajan kotipaikkaa. Siunaustilaisuus pidetään Tapiolan kirkossa 22. joulukuuta.

Kari Tapion keikkamyyntiä hoitanut laulajan poika Joona Jalkanen on varma, että edesmennyt viihdetähti saa arvoisensa muistokonsertin aikanaan. Sekin on Jalkasen mukaan mahdollista, että muistokonsertti pidettäisiin laulajan synnyinkunnassa Suonenjoella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kerro muistosi Kari Tapiosta

Laulaja pääsi kotiportille

Tänä iltana Kari Tapio