Nastolalainen Aki Samuli on uusi tangokuningas

Seinäjoen Tangomarkkinoilla uudeksi tangokuninkaaksi on valittu Aki Samuli. Nastolasta kotoisin oleva laulaja oli kisan ensikertalainen.

- Olen erittäin onnellinen ja kiitollinen. Arvon tuomaristo, kiitos, Samuli sanoi valintansa jälkeen.

Voittaja ratkaistiin superfinaalissa, johon alueraadit valitsivat kaksi kilpailijaa. Superfinaalissa Aki Samulin kanssa kilpaili mäntsäläläinen Kalle Jussila.

Samuli lauloi finaalin ensimmäisellä kierroksella Olavi Virran tunnetuksi tekemän Hurmion ja toisella Dannyn levyttämän Vähän ennen kyyneleitä. Superfinaalissa molemmat kilpailijat lauloivat Hyvästi-tangon duettona tuoreen tangokuningattaren Susanna Heikin kanssa.

Kuninkaan kruunusta kilpailivat finaalissa myös Benjamin Enroth, Juha Hautaluoma, Rami Rafael ja Markku Ketola.

Tangokuningattaren titteli ratkaistiin jo torstaina.

Uusimmat

Kulttuuri

Jussi Hakulinen: Olli Lindholmin muistokeikat peruttu – "Toivon, että minut jätetään rauhaan"

Lilli Paasikivi puolustaa kriitikoiden arvostelemaa Jää-oopperaa: "Musiikki on helposti lähestyttävää, mutta se on silti merkityksellistä"

Hanoi Rocksin traaginen käänne pian valkokankailla – tältä näyttää kauan odotettu Mötley Crüe -elokuva

Ruotsalainen Sabaton Kuopiorockiin ensi kesänä – festivaali julkaisi loputkin esiintyjät

Kuopion museoremontissa päädyttiin Suomessa erikoiseen ratkaisuun – Suojeluviranomainen: "Rakenne oli niin outo, että sitä ei tullut sääli"

Elokuvasäätiö jakaa yli 25 miljoonaa euroa elokuvien tuotantoon ja jakeluun

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld on kuollut – tavaramerkkeinä mustat aurinkolasit, valkoinen poninhäntä ja terävä kieli

Yö-yhtyeen Olli Lindholm antoi haastattelun Satakunnan Viikko -lehdelle viimeisenä elinpäivänään: Olen tul­lut malt­ta­mat­to­mak­si

Kalevalan sarjakuvasovitus sekoittaa fantasiaa ja kauhua – "Populaarikulttuuri voisi ammentaa suomalaisesta kansanperinteestä enemmän"

René Magritte ensi kertaa Suomessa – siinä todellinen kulttuuriteko

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.