Nylon Beat tekee yllätyspaluun

Erin Anttilan ja Jonna Geagean muodostama Nylon Beat tekee yllättäen paluun keikkalavoille ensi kesänä. Kaksikko nähdään kymmenellä festivaalilavalla.

Nylon Beat oli suosituimpia 1990- ja 2000-lukujen popartisteja Suomessa. Kaksikon suosituimpiin hitteihin kuuluvat muun muassa Syytön, Teflon Love ja Satasen laina.

Duo ehti toimia kahdeksan vuotta ja myydä yli puoli miljoonaa albumia kunnes lopetti uutena vuotena 2003. Yhtye teki vuonna 2007 kaksi areenakeikkaa, mutta ei ole sittemmin esiintynyt yhdessä.

– Tuli nyt tai ei koskaan -fiilis. Kaikki palaset vain loksahtivat kohdalleen. Soolokeikoillani sain usein kuulla, kuinka tärkeä Nylon Beat on monille ollut. Osa 20-30 -vuotiaista faneista ei ole koskaan nähnyt meitä livenä. Tuntuu aivan ihanalta toteuttaa monen haave. Ja myös oma haaveeni, kommentoi Erin.

Paluun ajankohta sopi molempien tämänhetkisiin elämäntilanteisiin ja soolouriin.

– Haluan olla taas Nylon! Ja mulla oli ikävä Nylon-Eriniä. Keikoilla tullaan kuulemaan ja kokemaan sekä vanhoja että uusia versioita meidän biiseistä. Meillä on jo nyt Erinin kanssa ihan yhtä kreisi meininki kuin silloin alussa. Samat naiset, sama Nylon Beat, eikä olla edes ruosteessa, Jonna nauraa.

Nylon Beat esiintyy Savossa Tahkon juhannusfestivaaleilla ja Kuopiorockissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.