Olli Lindholmin muistokeikat aiheuttavat yhä riitaa – Jussi Hakulinen: "Olen pettynyt, että luotin lapsuudenystäväni sanaan"

Suomalaisen rockyhtye Yön ympärillä käytävä keskustelu ei ota laantuakseen. Bändin jäähyväisiä puuhannut kosketinsoittaja-lauluntekijä Jussi Hakulinen on jatkanut projektin kariutumisen perkaamista Twitterissä.

Hakulinen kertoi keskiviikkona, että edesmenneen laulajan Olli Lindholmin muistoksi suunnitellut keikat eivät toteudu. Nyt hän väittää, että Iltasanomat olisi vihjannut hänen halunneen rahastaa Lindholmin kuolemalla.

Osansa Hakulisen kritiikistä saavat myös Yö-yhtyeen muut alkuperäisjäsenet, jotka kertoivat Iltasanomille, että Hakulinen otti yhteyttä muistokeikkojen tiimoilta jo Lindholmin kuolinpäivänä. Hakulisen erityisessä tähtäimessä on basisti Juha Rauäng.

– Ilta-Sanomissa vihjataan että minä olisin halunnut rahastaa Ollin kuolemalla. Ensinnäkin en todellakaan ottanut yhteyttä Rauängiin kuolinpäivänä, vaan vasta saman viikon torstaina. ja Juha vastasi että "minä ja Veke ollaan innolla mukana, Olli olisi sen ansainnut", kirjoittaa Hakulinen.

Hakulinen oli suunnitellut esiintyvänsä basisti Rauängin, rumpali Veikko Lehtirannan ja kitaristi Goofy Kentin kanssa Lindholmin muiston kunniaksi. Kullakin yhtyeen jäsenellä oli asiasta lopulta erilaiset näkemykset.

– Lisäksi Rauäng vaati että esiinnymme lisäksi myös Tampereella, vaikka minusta olisi ollut tyylikkäintä tehdä yksi ja viimeinen keikka Porissa. Näin bändi olisi haudattu hyvin ja syvälle. Olen hyvin pettynyt että luotin lapsuudenystäväni sanaan, hän jatkaa.

– Lisään vielä että Qoofy Kentin ottaminen Janin sijaiseksi oli Juhan mielestä " loistava idea", Hakulinen päättää.

Olli Lindholm menehtyi sairaskohtaukseen 12. helmikuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jussi Hakulinen: Olli Lindholmin muistokeikat peruttu – "Toivon, että minut jätetään rauhaan"

Yö-yhtyeen Olli Lindholm antoi haastattelun Satakunnan Viikko -lehdelle viimeisenä elinpäivänään: Olen tul­lut malt­ta­mat­to­mak­si

IL ja IS: Yön paluusta ristiriitaisia näkemyksiä – keikkoja olisikin kaksi, basisti empii ja kitaristi kieltäytyi

IS: Yö-yhtyeen alkuperäinen kitaristi vastustaa suunniteltua muistokonserttia: "Olli sanoi aikoinaan ei"