Osuuskunta tuo kirjailijalle huomattavat lisätulot

Dekkaristien osuuskunta Crime Time voi alkaa ylpeillä jämerän luokan kirjailijaluettelolla. Crime Timen riveissä ovat mukana muun muassa Jarkko Sipilä, Harri Nykänen, Matti Rönkä ja Outi Pakkanen.

Osuuskunnan perustajakirjailijoita on kaikkiaan 12 kappaletta. Crime Time kiehtoo kirjailijoita, eikä sitä sovi ihmetellä. Kustantamon jäsen saattaa ainakin kolminkertaistaa kirjastaan saamansa tulot verrattuna julkaisuihinsa perinteisessä kustantamossa.

Kirjailijoiden tulojen nousun mahdollistaa Crime Time -organisaation kevyempi rakenne ja vähäisemmät menot. Perusmenoja ei voi välttää, mutta niiden maksamisen jälkeen onkin jo sitten helpompaa. Kun jakajia on vähemmän, rahaa kirjailijalle jää enemmän.

Crime Time aikoo tämän vuoden aikana julkaista 6-7 romaania. Jarkko Sipilän ja Harri Nykäsen lisäksi on tulossa ainakin Tapani Baggea, Juha Nummista ja Seppo Jokista. Lisäksi on tulossa muutama kirja Crime Time Faktaa, joissa poraudutaan ihan oikeasti tapahtuneisiin rikoksiin.

Crime Timen kirjailijakaarti on nimekästä väkeä, mutta uusiakin hahmoja osuuskunnan riveihin etsitään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kulttuuri

Elokuva-arvio: Ulla Heikkilän rippileirikuvaus Eden on onnistunut tarina nuoruuden isoista ja pienistä kysymyksistä

Elokuva-arvio: Anu Kuivalaisen Lauluja rakkaudesta tarjoaa hienon kokemuksen lähellä olemisesta, rakkaudesta, kaipuusta ja yksinäisyydestä

Äänien erikoismies Heikki Kossi palkitaan Nordic Flair -palkinnolla

Jotta kaupunkifestivaali onnistuu, tarvitaan osaavia kuraattoreja, joilla on ymmärrystä sekä taidemaailman tuulista että paikallisesta sielunelämästä, sanoo aiheesta väittelevä Johanna Tuukkanen

Kirja-arvio: Rax Rinnekankaan romaanissa maistuu kulttuurinen kauneusaromi

Katutaidefestivaali tuo väriä vanhan uimahallin pintaan

Elokuun näyttelyissä neliöpelko poistuu, silmistä heijastuu tyyneys kauhun jälkeen ja 1950-luvun Etelä-Afrikka näyttäytyy suomalaiskuvaajan silmin

"Ei ehkä elämän paras viikko" – Ulla Heikkilän Eden on ensimmäinen suomalainen rippileirielokuva

Emmi Itärannan Teemestarin kirja -teoksesta tehdään elokuvaa – päärooleissa Mimosa Willamo ja Saga Sarkola

J. Karjalaisen keikka Helsingin areenassa siirtyy vapulle 2021 – liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.