Pelaisitko suopalloa valkokankaalla? Napapiirin sankarien kolmatta osaa kuvataan Kainuussa

Napapiirin sankarit 3 -elokuvaa kuvataan Kainuussa heinäkuun lopulla. Jussi Vatasen ja Pamela Tolan tähdittämään elokuvaan haetaan nyt runsaasti avustajia.

Elokuvassa ikäkiriisiä poteva Janne (Vatanen) etsii itseään tunturivaelluksella, muttei saa rauhaa mukaan ängenneiden sankarien takia. Samaan aikaan kotiäitiydestä tarpeekseen saanut Inari (Tola) lähtee Kolarin kiinteistöhuollon työkykymatkalle suopotkupallokisoihin.

Suopallokisakohtaukset kuvataan Vuokatissa 21. heinäkuuta – 4. elokuuta. Mukaan haetaan nyt esimerkiksi kaveriporukoista tai harrastusseuroista muodostuvia 5–10 pelaajan joukkueita. Pelitaito ei ole edellytys osallistumiselle.

– Riittää, että on katsonut jalkapalloa vaikka vain vartin ajan kotisohvalla. Mutta kisoihin etsitään myös tuomareita, eli jos säännöt ovat hanskassa, niin paikka jopa Napis-tuomarina voi olla mahdollinen!, elokuvan 2. apulaisohjaaja Saara Kankaanpää kertoo.

Suopallojoukkueet voivat ilmoittautua osoitteeseen napis3@yellowfilm.fi. Elokuvassa avustaville ryhmille maksetaan pieni korvaus.

Joka osalla eri ohjaaja

Tulevan Napaiirin sankarit 3 -elokuvan ohjaa Tiina Lymi, käsikirjoitus on lähtöisin Pekko Pesosen kynästä. Syksyllä 2015 ensi-iltansa saanut Napapiirin sankarit 2 on Teppo Airaksisen ohjaama.

Menestyksekkään elokuvasarjan käynnistäneen ensimmäisen Napapiirin sankarit -elokuvan näki vuonna 2010 yli 385 000 ihmistä. Dome Karukosken ohjaus oli kyseisen vuoden katsotuin elokuva, ja vuoden 2011 Jussi-gaalassa se keräsi yleisö-Jussin ja parhaan elokuvan, ohjauksen ja käsikirjoituksen palkinnot.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.