Pertti Kurikan Nimipäivät sai ristiriitaisen vastaanoton Wienissä

Pertti Kurikan Nimipäivät on noussut ensimmäistä kertaa viisulavalle harjoituksissa. Tilannetta seuranneilta verkkomedioiden edustajilta yhtye sai hämmentyneen oloisen vastaanoton.

Eräässä arviossa puututtiin jopa suomalaisbändin kyvykkyyteen ja ulkonäköön.

- Suomalainen bändi on kauhea. Kappale on ihan ok, mutta en pidä tyypeistä. He eivät ole nättejä. Tämä bändi on suosikkijärjestyksessäni numero 40, sanoi hollantilaista 12points.tv-verkkosivustoa edustava Dennis Hejnen.

Punkin kotimaasta tulleelta bloggarilta Chris Halpinilta Pertti Kurikan Nimipäivät sai huomattavasti positiivisemman vastaanoton.

- Olen oikeastaan yllättynyt, kuinka paljon tästä nautin. Kaverit ovat keitä ovat ja toimivat todella hyvin lavalla, brittiläinen Halpin kertoi.

Bändin harjoittelun jälkeisessä tiedotustilaisuudessa riitti hyvin väkeä, ja tunnelma oli kansainvälisen meidan puolelta erittäin lämmin. Kiinnostusta herätti esimerkiksi Kari Aallon Bassoradiolla pitämä ohjelma ja yhtyeen musiikkityyli.

- Punkissa voimme kertoa omia mielipiteitämme ja pitää hauskaa, basisti Sami Helle kuvasi syytä punkmusiikin soittamiseen.

Euroviisut järjestetään 19.-23. toukokuuta Wienissä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.