Poleenin salin tekniikkaa korjataan hiljaisena aikana

Pieksämäen Kulttuurikeskus Poleenin saliin tehdään tänä vuonna korjauksia, joihin käytetään Pieksämäen kulttuuritoimen tämän vuoden 120 000 euron investointimääräraha.

Salin tekniikka kaipaa joiltakin osin korjaamista, samoin valokatto. Myös istuinten päällyskankaat olisi uusittava.

Päällysteiden uusiminen saattaa jäädä tehtäväksi seuraavana vuonna, jolloin investoinnit jatkuvat. Korjauksia tehdään hiljaisena aikana kesällä.

Kulttuuritoimi esitti salin muutostöihin 400 000 euron määrärahaa tälle vuodelle ja 300 000 euron määrärahaa seuraavalle vuodelle, mutta saa talouden tiukkuuden takia rahasta vain osan.

Kaupunginvaltuusto myönsi liikuntatoimelle 100 000 euroa urheilutalon sisäpuolisiin korjauksiin, mutta liikuntatoimi esittää määrärahan käyttämistä Harjun koulun lähiliikuntapaikkaan, jota varten on haettu myös avustusta.

Kirjastotoimi uudistaa kirjastojärjestelmänsä.

Uusimmat

Kulttuuri

"Hän rakastaa yllätyksiä silläkin uhalla, että teemme virheitä", sanoo Stingin rinnalla 30 vuotta soittanut Dominic Miller

Levyarvio: Ville Valon & Agentsin Badding-tribuutti on sekava ja hapuileva – "Yleisön ei tarvitse tuoda kirveitä, koska yhtye pilkkoo tanssilavan altaan ihan itse"

IS: Yö-yhtyeen alkuperäinen kitaristi vastustaa suunniteltua muistokonserttia: "Olli sanoi aikoinaan ei"

Shape of My Heart on populaarimusiikin tunnetuimpia sävellyksiä – toimittaja soitti teoksen alun videolle, ja kappaleen säveltäjä antoi rohkaisevan kommentin

Teatteriarvio: Pasi Lampelan uutuus Sammakkokuningas on pieni musta helmi, jossa on antiikin tragedian aineksia

Kolme erilaista taiteilijaa, Arto Väisänen, Jouni Airaksinen ja Antti Rönkä, kokosi yhtenäisen näyttelyn

Selma Vilhusen Hölmö nuori sydän voitti Kristallikarhun Berliinin elokuvajuhlilla

Timo Kiiskiselle Teoston Vuoden musiikintekijä -palkinto

Kuopiolaistettu Vuonna 85 -musikaali tuo lavalle nyrkkeilymestarin, elokuvanäyttelijän ja huumorimuusikon – Ismo Apell tavoittelee Itä-Suomen teatterirankingin kakkossijaa

Jussi Hakulinen: Yö suunnittelee comebackia Olli Lindholmin kunniaksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.