Savoniassa alkaa yhteisömuusikon erikoistumiskoulutus

Savonia-ammattikorkeakoulu osallistuu uuden yhteisömuusikon erikoistumiskoulutuksen pilotointiin. Koulutuksen tavoitteena on tarjota lisäoppia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille ja työelämässä toimiville henkilöille.

30 opintopisteen laajuinen koulutus on suunnattu esimerkiksi niin musiikkialan kuin kasvatus- tai sotealan soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille kuten musiikinopettajille, muusikoille, kanttoreille, vanhus- tai vammaistyössä toimiville.

Tiedotteen mukaan yhteisömuusikoksi opiskeleva oppii hyödyntämään omia musiikillisia valmiuksiaan ja hyödyntämään musiikkia omassa työyhteisössään. Tavoitteena on lisätä valmiuksia käyttää musiikkia välineenä hyvinvoinnin edistämiseksi moniammatillisesti

Savonia-ammattikorkeakoulun yhteisömuusikon erikoistumiskoulutukseen haetaan kymmentä opiskelijaa ja hakuaika on 25.9.–8.10.2017. Koulutus käynnistyy tammikuussa 2018. Pilottivaiheessa koulutus on osittain Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Kaikkiaan pilottivaiheeseen osallistuu yhdeksän ammattikorkeakoulua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kulttuuri

Kansainvälistä elokuvaa omin ehdoin ja omakustanteisesti – Suomalainen Saara Lamberg tekee uraa ohjaajana ja näyttelijänä Australiassa

Maailman tunnetuimpiin elokuvasäveltäjiin kuuluva Ennio Morricone on kuollut – "Yksi suurimmista kautta aikojen"

Linda Huhtinen keräsi ihmisten muistoja Juicesta Toisinajattelija-sitaattikokoelmaan: "Mukana on murheellisiakin sitaatteja, sillä ei Juicekaan ollut vain nokkela ja hauska"

Kirja-arvio: Joonas Konstigin uutuus on varma valinta historian ystäville

Atomirotta on noussut kuudessa vuodessa keikkabändien ykkösketjuun – "Ominta reviiriä ovat pienet ja hikiset klubit", sanoo Rane Raitsikka

Levyarvio: Maqiano-niminen laite tuo uniikin elementin Kari Ikosen levylle

Levyarvio: Virpi RäisäsenTrasparente on osin huikeaa kuunneltavaa, mutta kokonaisuutta vaivaa epätasaisuus

Dekkari näyttää, miten suomalaiset yhdistettiin talvisodan jälkeen väkisin toisinajattelijat hiljentämällä

John Legend ja Chick Corea vahvistaneet esiintymisensä ensi vuoden Pori Jazzeilla

”Taiteen tulisi olla kaikkien ulottuvilla, eikä tapahtumien pitäisi rajoittua pääkaupunkiseudulle.”

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.