VIP-katsojat valittu tanssiviikolle

Savon Sanomien ja Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin VIP-katsojahanke oli viime keväiseen tapaan erittäin suosittu. Hakijoita oli 156, ja heidän joukostaan valittiin 12 maallikkokriitikkoa.

Valinnassa painotettiin valitun joukon keskinäistä monipuolisuutta sekä hakijan kykyä perustella valintaansa ja ilmaista tuntemuksiaan kirjallisessa muodossa.

- Valitut erottuivat persoonallisella ja sujuvalla ilmaisutyylillään. Kahden sanan hakemuksia emme ottaneet huomioon, tanssifestivaalin toiminnanjohtaja Anna Pitkänen sanoo.

Valitut ovat eri-ikäisiä pohjoissavolaisia, ja he edustavat erilaisia ammatti- ja harrastustaustoja. Kukin valittu saa liput 3?4 esitykseen, joista hän Savon Sanomien ja tanssifestivaalin verkkosivuille.

Valitut ovat:

Heidi Räsänen, sosiaalipsykologi, Kuopio, Aira Pesonen, rakennusmestari, Kuopio, Kari-Pekka Huttunen, tekninen palveluohjaaja, Kuopio, Katja Sutinen, röntgenhoitaja, Siilinjärvi, Mikko Härkönen, kiinteistönhoitaja, Kuopio, Anna-Liisa Terästö, yrittäjä, Kuopio, Heli Kärkkäinen, lomamökkiyrittäjä, Pielavesi, Heli Ala-Soini, opettaja, Kaavi, Jarkko Haatainen, laitehuollon esimies, Kuopio, Jenna Toivanen, opiskelija, Kuopio, Pekka Tenhunen, maanviljelijä, Maaninka, Elina Äijö, opiskelija, Suonenjoki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.