Hyväntekeväisyyskonsertti kärsii Laura Voutilaisen tuplabuukkauksesta

Vehmersalmen hyväntekeväisyyskonsertin järjestäjät ovat saaneet tällä viikolla repiä hiuksiaan artistin aikatauluongelmien vuoksi. Konsertissa esiintyvä Laura Voutilainen nousee lavalle myös Kiuruveden iskelmäviikolla lauantai-iltana.

Voutilaisen oli määrä aloittaa Vehmersalmella lauantaina kello 18 ja soittaa puolitoista tuntia. Kiuruvedellä Voutilainen esiintyy kello 22.

- Managerilta tuli ilmoitus tiistaina, että konserttia pitää aikaistaa puolella tunnilla, että Laura ehtii Kiuruvedelle esiintymään. Mutta kaikissa mainoksissa on lukenut alkamisajankohtana kello 18, hyväntekeväisyyskonsertin järjestäjä Jaana Koistinen huokaa.

Voutilaisen aikatauluongelmat johtuvat Koistisen mukaan siitä, että laulajan manageri vaihtui talvella. Vehmersalmen keikasta oli sovittu vanhan managerin kanssa, kun taas Kiuruveden konsertista on vastannut uusi manageri.

- Uusi manageri huomasi päällekkäisyyden toukokuussa, ja silloin saatiin sovittua konsertin alkamisajaksi kello 18 ja että Voutilainen soittaa ilman väliaikaa. Aiemmin meillä on aina ollut väliaika, Koistinen kertoo.

- Managerilla on koko ajan ollut halu, että Laura esiintyy molemmissa paikoissa, mutta koska iskelmäviikko on isompi tapahtuma, niin me olemme kyllä joutuneet joustamaan.

Koistinen pyytää yleisöä varautumaan siihen, että konsertti alkaa puoli tuntia ilmoitettua aiemmin eli kello 17.30. Järjestäjät yrittävät vielä lauantaina sopia bändin kanssa konsertin aloittamisesta aikaisintaan kello 17.45.

Koistinen pelkää, että konsertin aikataulumuutoksilla voi olla kauaskantoisia seurauksia.

- Yleisö voi äänestää jaloillaan ensi vuonna, jos he pettyvät nyt. Yritämme tulla vastaan pudottamalla lipun hintaa 25 eurosta 20 euroon, Koistinen sanoo.

Vehmersalmen hyväntekeväisyyskonsertin tuotot lahjoitetaan Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten veri- ja syöpätautien osastolle.

Uusimmat

Kulttuuri

"Hän rakastaa yllätyksiä silläkin uhalla, että teemme virheitä", sanoo Stingin rinnalla 30 vuotta soittanut Dominic Miller

Levyarvio: Ville Valon & Agentsin Badding-tribuutti on sekava ja hapuileva – "Yleisön ei tarvitse tuoda kirveitä, koska yhtye pilkkoo tanssilavan altaan ihan itse"

IS: Yö-yhtyeen alkuperäinen kitaristi vastustaa suunniteltua muistokonserttia: "Olli sanoi aikoinaan ei"

Shape of My Heart on populaarimusiikin tunnetuimpia sävellyksiä – toimittaja soitti teoksen alun videolle, ja kappaleen säveltäjä antoi rohkaisevan kommentin

Teatteriarvio: Pasi Lampelan uutuus Sammakkokuningas on pieni musta helmi, jossa on antiikin tragedian aineksia

Kolme erilaista taiteilijaa, Arto Väisänen, Jouni Airaksinen ja Antti Rönkä, kokosi yhtenäisen näyttelyn

Selma Vilhusen Hölmö nuori sydän voitti Kristallikarhun Berliinin elokuvajuhlilla

Timo Kiiskiselle Teoston Vuoden musiikintekijä -palkinto

Kuopiolaistettu Vuonna 85 -musikaali tuo lavalle nyrkkeilymestarin, elokuvanäyttelijän ja huumorimuusikon – Ismo Apell tavoittelee Itä-Suomen teatterirankingin kakkossijaa

Jussi Hakulinen: Yö suunnittelee comebackia Olli Lindholmin kunniaksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.