Hyväntekeväisyyskonsertti kärsii Laura Voutilaisen tuplabuukkauksesta

Vehmersalmen hyväntekeväisyyskonsertin järjestäjät ovat saaneet tällä viikolla repiä hiuksiaan artistin aikatauluongelmien vuoksi. Konsertissa esiintyvä Laura Voutilainen nousee lavalle myös Kiuruveden iskelmäviikolla lauantai-iltana.

Voutilaisen oli määrä aloittaa Vehmersalmella lauantaina kello 18 ja soittaa puolitoista tuntia. Kiuruvedellä Voutilainen esiintyy kello 22.

- Managerilta tuli ilmoitus tiistaina, että konserttia pitää aikaistaa puolella tunnilla, että Laura ehtii Kiuruvedelle esiintymään. Mutta kaikissa mainoksissa on lukenut alkamisajankohtana kello 18, hyväntekeväisyyskonsertin järjestäjä Jaana Koistinen huokaa.

Voutilaisen aikatauluongelmat johtuvat Koistisen mukaan siitä, että laulajan manageri vaihtui talvella. Vehmersalmen keikasta oli sovittu vanhan managerin kanssa, kun taas Kiuruveden konsertista on vastannut uusi manageri.

- Uusi manageri huomasi päällekkäisyyden toukokuussa, ja silloin saatiin sovittua konsertin alkamisajaksi kello 18 ja että Voutilainen soittaa ilman väliaikaa. Aiemmin meillä on aina ollut väliaika, Koistinen kertoo.

- Managerilla on koko ajan ollut halu, että Laura esiintyy molemmissa paikoissa, mutta koska iskelmäviikko on isompi tapahtuma, niin me olemme kyllä joutuneet joustamaan.

Koistinen pyytää yleisöä varautumaan siihen, että konsertti alkaa puoli tuntia ilmoitettua aiemmin eli kello 17.30. Järjestäjät yrittävät vielä lauantaina sopia bändin kanssa konsertin aloittamisesta aikaisintaan kello 17.45.

Koistinen pelkää, että konsertin aikataulumuutoksilla voi olla kauaskantoisia seurauksia.

- Yleisö voi äänestää jaloillaan ensi vuonna, jos he pettyvät nyt. Yritämme tulla vastaan pudottamalla lipun hintaa 25 eurosta 20 euroon, Koistinen sanoo.

Vehmersalmen hyväntekeväisyyskonsertin tuotot lahjoitetaan Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten veri- ja syöpätautien osastolle.