Vesivahingon vaikutukset näkyvät yhä Kuopion kaupunginteatterin ohjelmistossa: Esityksiä peruttu ja yksi ensi-ilta siirtyy

Kuopion kaupunginteatterin Maria-näyttämöllä pidettävien helmikuisten esitysten päivämääriä on jouduttu muuttamaan korjaustöiden vuoksi. Tammikuun loppupuolella tapahtunut palojärjestelmän toimintahäiriö levitti vettä noin 500 neliömetrin alalle Maria-näyttämölle ja varastotiloihin, ja tilojen korjaukset jatkuvat edelleen.

Suurenmoista!-näytelmän esitykset torstaina 14.2. ja perjantaina 22.2. on peruttu. Myös Red Nose Companyn Don Quijoten Kuopion ensi-ilta siirtyy. Don Quijoten perutut esitykset ovat lauantaina 16.2. ja torstaina 21.2. Don Quijoten Kuopion uusi ensi-ilta on perjantaina 12.4.

Peruttujen esitysten vuoksi Don Quijote saa myös uuden lisäesityksen huhtikuun lopulle, sunnuntaille 28.4.

Aikaisemmin teatteri joutui jo perumaan Syyssonaatin helmikuun esitykset ja siirsi Minna & Maria -näytelmän korvaaviin tiloihin.

Peruttujen tai siirrettyjen esitysten liput voi vaihtaa teatterin lippukassalla tai Kuopio Infossa myöhäisempään esitykseen, toisen näytelmän esitykseen tai ne hyvitetään.

Uusimmat

Kulttuuri

"Hän rakastaa yllätyksiä silläkin uhalla, että teemme virheitä", sanoo Stingin rinnalla 30 vuotta soittanut Dominic Miller

Levyarvio: Ville Valon & Agentsin Badding-tribuutti on sekava ja hapuileva – "Yleisön ei tarvitse tuoda kirveitä, koska yhtye pilkkoo tanssilavan altaan ihan itse"

IS: Yö-yhtyeen alkuperäinen kitaristi vastustaa suunniteltua muistokonserttia: "Olli sanoi aikoinaan ei"

Shape of My Heart on populaarimusiikin tunnetuimpia sävellyksiä – toimittaja soitti teoksen alun videolle, ja kappaleen säveltäjä antoi rohkaisevan kommentin

Teatteriarvio: Pasi Lampelan uutuus Sammakkokuningas on pieni musta helmi, jossa on antiikin tragedian aineksia

Kolme erilaista taiteilijaa, Arto Väisänen, Jouni Airaksinen ja Antti Rönkä, kokosi yhtenäisen näyttelyn

Selma Vilhusen Hölmö nuori sydän voitti Kristallikarhun Berliinin elokuvajuhlilla

Timo Kiiskiselle Teoston Vuoden musiikintekijä -palkinto

Kuopiolaistettu Vuonna 85 -musikaali tuo lavalle nyrkkeilymestarin, elokuvanäyttelijän ja huumorimuusikon – Ismo Apell tavoittelee Itä-Suomen teatterirankingin kakkossijaa

Jussi Hakulinen: Yö suunnittelee comebackia Olli Lindholmin kunniaksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.