Vesivahingon vaikutukset näkyvät yhä Kuopion kaupunginteatterin ohjelmistossa: Esityksiä peruttu ja yksi ensi-ilta siirtyy

Kuopion kaupunginteatterin Maria-näyttämöllä pidettävien helmikuisten esitysten päivämääriä on jouduttu muuttamaan korjaustöiden vuoksi. Tammikuun loppupuolella tapahtunut palojärjestelmän toimintahäiriö levitti vettä noin 500 neliömetrin alalle Maria-näyttämölle ja varastotiloihin, ja tilojen korjaukset jatkuvat edelleen.

Suurenmoista!-näytelmän esitykset torstaina 14.2. ja perjantaina 22.2. on peruttu. Myös Red Nose Companyn Don Quijoten Kuopion ensi-ilta siirtyy. Don Quijoten perutut esitykset ovat lauantaina 16.2. ja torstaina 21.2. Don Quijoten Kuopion uusi ensi-ilta on perjantaina 12.4.

Peruttujen esitysten vuoksi Don Quijote saa myös uuden lisäesityksen huhtikuun lopulle, sunnuntaille 28.4.

Aikaisemmin teatteri joutui jo perumaan Syyssonaatin helmikuun esitykset ja siirsi Minna & Maria -näytelmän korvaaviin tiloihin.

Peruttujen tai siirrettyjen esitysten liput voi vaihtaa teatterin lippukassalla tai Kuopio Infossa myöhäisempään esitykseen, toisen näytelmän esitykseen tai ne hyvitetään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.