Vesivahingon vaikutukset näkyvät yhä Kuopion kaupunginteatterin ohjelmistossa: Esityksiä peruttu ja yksi ensi-ilta siirtyy

Kuopion kaupunginteatterin Maria-näyttämöllä pidettävien helmikuisten esitysten päivämääriä on jouduttu muuttamaan korjaustöiden vuoksi. Tammikuun loppupuolella tapahtunut palojärjestelmän toimintahäiriö levitti vettä noin 500 neliömetrin alalle Maria-näyttämölle ja varastotiloihin, ja tilojen korjaukset jatkuvat edelleen.

Suurenmoista!-näytelmän esitykset torstaina 14.2. ja perjantaina 22.2. on peruttu. Myös Red Nose Companyn Don Quijoten Kuopion ensi-ilta siirtyy. Don Quijoten perutut esitykset ovat lauantaina 16.2. ja torstaina 21.2. Don Quijoten Kuopion uusi ensi-ilta on perjantaina 12.4.

Peruttujen esitysten vuoksi Don Quijote saa myös uuden lisäesityksen huhtikuun lopulle, sunnuntaille 28.4.

Aikaisemmin teatteri joutui jo perumaan Syyssonaatin helmikuun esitykset ja siirsi Minna & Maria -näytelmän korvaaviin tiloihin.

Peruttujen tai siirrettyjen esitysten liput voi vaihtaa teatterin lippukassalla tai Kuopio Infossa myöhäisempään esitykseen, toisen näytelmän esitykseen tai ne hyvitetään.