Ville Valo ei säikäyttänyt Jukka Krögeriä

Ville Valon maine bändinjohtajana ei ole se kaikkein helpoin, mutta Jukka Kröger sanoo, ettei hän ollut missään vaiheessa huolissaan. Päinvastoin, kun ensimmäiset keskustelut oli käyty, kaikki vaikutti todella hyvältä.

– Villen imago on muuttunut aika paljon siitä, kun – miten sen nyt kauniisti sanoisi – kun päihteet ovat jääneet pois. Lavaimago on nyt paljon positiivisempi, ja hän hymyileekin siellä.

HIM maksaa Krögerille kuukausipalkkaa. Kukaan ei kuitenkaan tullut vaatimaan tietynlaista HIM-imagoa tai lavashow’ta. Edes vaatteisiin ei puututtu, Kröger vakuuttaa.

HIMin kiertueilla on Krögerin mukaan hyvä meininki, rento fiilis. Rellestystä harjoitetaan hyvin vähän. Usein Kröger sanoo olevansa hotellihuoneessa nukkumassa jo tunnin päästä keikan loppumisesta.

Aluksi se oli vähän outoakin.

– Olin tottunut Ylpössäkin siihen, että keikan jälkeen jäädään baariin hengailemaan. Mutta kun yhdeksän keikkaa oli ollut putkeen, niin ymmärsin, että ei sitä välttämättä jaksaisi, varsinkin jos aamulla pitää lähteä vielä seuraavaan kaupunkiin. Crew on sitten oma osastonsa.

Kröger odottaa HIMissä sitä, että pääsee tekemään uusia kappaleita ja jättämään rumpuihin oman jälkensä. Puhetta on ollut, että ensi vuonna alkaisi uuden levyn valmisteltu.

– Olisi siisti tehdä HIMin kanssa hyvä levy tai hyviä levyjä. Ei rummut varmaan radikaalisti muutu, mutta oma tietty flavour sinne tulee, Kröger tuumii.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Ensimmäiset rummut olivat vaaleansiniset Mikki Hiiri -rummut