Yleisö saa vaikuttaa vappukonsertin ohjelmaan

Kuopion kaupunginorkesterin vappukonsertin ohjelma kootaan Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi yhdessä yleisön kanssa. Ohjelman kokoamista varten järjestetään yleisöäänestys, joka alkoi maanantaina ja on voimassa helmikuun loppuun saakka.

Äänestykseen osallistuja voi valita toivekappaleen listasta tai kirjata ylös oman ehdotuksensa esitettävästä kappaleesta. Äänestykseen voi osallistua sähköisesti Kuopion kaupunginorkesterin www-sivujen ohjelmakalenterista löytyvällä lomakkeella tai täyttämällä paperilomakkeen Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalla. Yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan lippuja vappukonserttiin.

Konsertin solisteina laulavat SuomiLove-ohjelmasta tutut Johanna Iivanainen ja Osmo Ikonen. Orkesteria johtaa Atso Almila.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kulttuuri

Kansainvälistä elokuvaa omin ehdoin ja omakustanteisesti – Suomalainen Saara Lamberg tekee uraa ohjaajana ja näyttelijänä Australiassa

Maailman tunnetuimpiin elokuvasäveltäjiin kuuluva Ennio Morricone on kuollut – "Yksi suurimmista kautta aikojen"

Linda Huhtinen keräsi ihmisten muistoja Juicesta Toisinajattelija-sitaattikokoelmaan: "Mukana on murheellisiakin sitaatteja, sillä ei Juicekaan ollut vain nokkela ja hauska"

Kirja-arvio: Joonas Konstigin uutuus on varma valinta historian ystäville

Atomirotta on noussut kuudessa vuodessa keikkabändien ykkösketjuun – "Ominta reviiriä ovat pienet ja hikiset klubit", sanoo Rane Raitsikka

Levyarvio: Maqiano-niminen laite tuo uniikin elementin Kari Ikosen levylle

Levyarvio: Virpi RäisäsenTrasparente on osin huikeaa kuunneltavaa, mutta kokonaisuutta vaivaa epätasaisuus

Dekkari näyttää, miten suomalaiset yhdistettiin talvisodan jälkeen väkisin toisinajattelijat hiljentämällä

John Legend ja Chick Corea vahvistaneet esiintymisensä ensi vuoden Pori Jazzeilla

”Taiteen tulisi olla kaikkien ulottuvilla, eikä tapahtumien pitäisi rajoittua pääkaupunkiseudulle.”

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.