Central Intelligence

Dwayne Johnson ja Kevin Hart tähdittävät uutta buddy-komediaa Central Intelligence, jonka löyhä juonirakenne keskittyy luokkakokouksen ja CIA:n operatiivisen toiminnan ympärille.

Alussa ollaan koulun päätösjuhlissa, joissa Calvin ”Jet” Joyner (Hart) kerää kaiken kunnian samalla kun hänen luokkatoverinsa Robbie joutuu häväistyksi.

20 vuotta myöhemmin Robbie ilmaantuu esiin Bob Stonena (Johnson) ja kirjanpitäjänä työskentelevä Calvin huomaa olevansa keskellä vaarallista vakoilupeliä. Stone on itsekin CIA:n leivissä, mutta pakenee häntä jahtaavia agentteja, joita johtaa Harris (Amy Ryan).

Kevin Hart ja Dwayne Johnson tekevät parhaansa ja muodostavat lämminhenkisen kaksikon kaiken mellastuksen keskellä. Toimintakomedian hengessä tehty Central Intelligence sisältää normaalit kaahailut, sanailut ja väärinkäsitykset, joihin päähenkilöt alituiseen ajautuvat.

Rawson Marshall Thurberin ohjauksessa dialogin taso heittelee. Lisäksi tarjolla on roolileikkejä, sana-assosiaatioita ja terapiaa, jonka tarpeessa on myös tämän sutkauksia tarjoilevan romurallin keskelle eksynyt katsoja.