Justin Bieber: Never Say Never 3D

Poptähti Justin Bieber -dokumentti on käytännössä kiertuetaltiointi viime vuotiselta My World Tour -kiertueelta, joka lopulta huipentuu legendaariseen New York Madison Square Gardeniin, jonka Bieber valloittaa ennenkuulumattoman nuorena. Vajaa parituntinen dokumentti tarjoaa kymmenen päivän ajalta 3D-taltioitua keikkamateriaalia, kunnon voluumilla, otolliselle yleisölle, eikä jutun juurta ole senkään vertaa, että sitä olisi vaivauduttu tekstittämään.

16-vuotiaasta teinipojasta on lapsuusajan videomateriaalia dokumentin tarpeisiin riittävästi kuvittamaan sympaattista tarinaa yksinhuoltajaäidin tavallisesta, joskin musikaalisesta muksusta, joka You Tuben kautta ponkaisee muutamassa vuodessa unelmatehtaan unelmaprinssiksi.

Ylättävää kyllä, Never Say Never ei ole lainkaan niin tuskallinen ja piinallinen promokuva, kuin voisi teinitähden managerin tuottamasta 'dokumentista' kuvitella. Lavan takana mutkaton ja konstailematon nuori mies pelleilee kuin kuka tahansa vilkas teini ja videoklipit ajasta ennen massahysteriaa antavat kuvan vilpittömästi musiikista innostuneesta, avoimesta ja rohkeasta pojasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.