KISSAT JA KOIRAT: KATTI KATALAN KOSTO 3D

Brad Peytonin ohjaus Kissat ja koirat: Katti Katalan kosto 3D alkaa kiinnostavasti, kun tapahtumia kuvataan erityisesti koirien näkökulmasta. Tarinassa Diggs on poliisikoira, joka kerronnan alussa räjäyttää rakennuksen ilmaan toimiessaan tehtävissä. Sen seurauksena Diggs erotetaan palveluksesta ja viedään lukkojen taakse koiratarhaan.

Agenttikoira Butch vapauttaa Diggsin, ja yhdessä heidät palkataan jäljittämään Seamus-nimistä lintua, joka veisi heidät Katti Katalan jäljille. Katti Katala on julistanut sodan koiria vastaan ja valmistelee salaisessa paikassa tihutöitään. Katalan toimia estämään lähtee myös Catherine-kissa.

Peytonin ohjaus yhdistää todellisia ja animoituja eläinhahmoja erikoisefekteihin. Eläinmaailman kuvaus on paikoin onnistunutta, mutta kerronnan edetessä elokuva muuntuu yhä tavanomaisemmaksi.

Kokonaisuus jäisi vähintäänkin puolitiehen ilman alun rauhallisuutta. Lapsille tällaista jännitettä on aivan yllin kyllin tarjolla nykypäivänä. Katti katalan kosto keskittyy liikaa vauhtitilanteiden ympärille. Hyvä kokoperheen elokuva tarvitsee myös muunlaisia painotuksia, jotta hahmot säilyttävät kiinnostavuutensa läpi kerronnan.

Elokuvan alkukuvana esitettävä Kelju K. Kojootin seikkailu palauttaa mieliin Warner Bros -yhtiön monet legendaariset animaatiosankarit. Tämäkin Kojootti-seikkailu on täyttä rautaa ja päihittää kevyesti Katti Katalan juonittelut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.