Revolution Renaissance - Age of Aquarius

Miten arvioida levyä, joka on pahempi heviklisee kuin naisen mukaan nimetty balladi, mutta joka siitä huolimatta toimii kuin huurteinen perjantai-iltana?

Revolution Renaissance on kitaravelho Timo Tolkin Stratovarius versio 2. Tolkki on bändin itseoikeutettu lead-kitaristi, tuottaja ja säveltäjä.

Gus Monsanto (ex-Adagio) on miellyttävä tuttavuus. Miehen ääni on sielukkaampi, kuin kimeäänisempien kollegojensa ulvonta.

Age of Aquarius jatkaa sillä massiivisella linjalla, jota ihmeteltiin jo Stratovariuksen levyillä. Orkesteri moikaa ja kaikua piisaa vuorenkorkuisten soundien möyriessä.

Upeinta fiilistelyä kuullaan teatraalisella Kyrie Eleisonilla. Pirtsakan Helloween-hevin ytimessä inspiroitunut Into the Future on niin ikään taattua tavaraa. Tolkin sooloissa on terävyyttä ja tyyliä. Mies malttaa säilyttää tunnelman, mutta muistaa myös väläytellä.

RR tarjoaa samaa vanhaa uudessa paketissa, mutta Tolkki osaa asiansa. Power metalin ystäville tämä lienee pakkohankinta.

Uusimmat

Kirjat

Johanna Laitila: Lilium regale

Hannu Niklander: Euraasian muistot

Mikko Porvali: Kadonneen kaupungin varjo. Karelia Noir 3

Mark Twain: Huckleberry Finnin seikkailut

Anu Holopainen: Sydänhengitystä

Jarmo Saarti: Ya Mo - Merkintöjä sisäisen karkotuksen ajalta

Pirita Tolvanen: Paroni - Jarno Saarisen elämä

Aleksanteri Kovalainen: Kansallinen herätys

Päivi Alasalmi: Unten puutarha ja muita satuja

Suonna Kononen: Mystiset metsätyömiehet ja keskikaljacowboyt. Retkiä suomikantriin ja sen persoonallisuuksien pariin.

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.