Aste: Sirkus Palaa

Monkey Records

Asteen räpillä ei ole enää paljon tekemistä mustasta rytmimusiikista ammentavan hip hopin kanssa. Sirkus palaa on ottanut vaikutteita yökerhon syntisestä jytkeestä ja korttelirallia ajavien autojen syvistä bassoista. Vauhdikas tyyli sopii Asteelle hyvin, vaikka osa konemusiikista on päälle liimattua kikkailua. Dubstepin mäiskeellä kuvataan naapurit herättävää rakastelua.

Asteen biiseissä kreisibailataan ja auotaan päätä poliitikoille. Rivien välistä voi lukea, että vapaudenkaihoinen räppäri haluaisi avautua vieläkin enemmän maailmantuskastaan. Sirkus palaa on mielenkiintoinen sekoitus kirkasotsaisuutta ja kaaosta.

Uusimmat

Levyt

Tinneri: Vuosien varjo

Sole Azul: Quasi Tango

Beirut: Gallipoli

Levyarvio: Ville Valon & Agentsin Badding-tribuutti on sekava ja hapuileva – "Yleisön ei tarvitse tuoda kirveitä, koska yhtye pilkkoo tanssilavan altaan ihan itse"

Levyarvio: Asan uusi Uni näkee unta meistä -albumi on osoitus siitä, että ankara julkisuushallinta tai brändistrategia ei kiinnosta

Hexvessel: All Tree

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

OK:KO: Syrtti

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

Mirkka: Kauneus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.