Green Day: ¡Dos!

Warner

Reilu kuukausi sitten Green Dayn levytrilogian ensimmäisen osan ilmestyessä pohdin bändin menettäneen järkensä lopullisesti. ¡Uno! oli bändin mammuttimaisten konseptilevyjen jälkeen piristävä paluu alkuaikojen kolmen minuutin pop-punk-kaahauksiin. Nyt toisen osan ilmestyessä alkaa vaikuttaa siltä, että bändillä ei riitä paukut kolmen toimivan levyn julkaisuun lyhyessä ajassa. ¡Dos! kuulostaa lähinnä b-puolikokoelmalta.

Edellisen osan poikamainen kohellus sai hymyn huulille, mutta nyt faktat alkavat paljastua: nelikymppiset miehet yrittävät väkisin taantua kaksikymmentä vuotta itseään nuorempien tasolle. Biisien nimet kuten Fuck Time ja Makeout Party kertovat pitkälti mistä levyssä on kyse. Vasta-argumenttina voi tietysti heittää, että biisit ovat tietoisen typeriä, mutta tahallinen hölmöys yhdistettynä keskinkertaisiin renkutuksiin ei ole muuta kuin puuduttavaa.

Green Day saa silti pisteet siitä, että se tekee mitä huvittaa.

Uusimmat

Levyt

Levyarvio: Skorpioni jatkaa onnistuneesti ja ajattomasti Olavi Uusivirran viihteellisempää kautta

Levyarvio: Kurkistus räpin historiaan

Levyarvio: Absurdia torvimusiikkia

Arvio:Momentum 123onpaljon kokeellisemmin kuin Chisun aiemmat levyt

Kaj Chydenius: Rakkaani saapuu kun kutsun

Tyler, The Creator: Igor

Antti Paalanen: Rujo

Tuomas Logrén: Kaunis mies

Petäjä:40950

Pauanne: Pauanne

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.