HALOO HELSINKI! - EMI

HALOO HELSINKI! III

EMI Haloo Helsinki! on ehtinyt kolmanteen albumiin, joka kantaa nimeä III. Kaksi aiempaa ylsivät kultalevyn tuntumaan ja keikoilla on riittänyt väkeä.

III edustaa astetta aikuisempaa Haloo Helsinkiä! Linja on osittain entinen. Mukaan on otettu uusia elementtejä. Osa sovituksista sisältää konerumpua ja synabassoa.

Bändin jäsenet esiintyvät julkisuudessa vain etunimillään. Elli ja Leo ovat osallistuneet levyllä säveltämiseen ja sanoittamiseen. Lisäksi lauluja ovat olleet tekemässä muun muassa Erno Laitinen ja Rauli "Rake" Eskolin, jotka ovat tuottaneet levyn, sekä Herra Ylppö kahden sanoituksen verran. Sovituksista vastaavat bändi ja tuottajat.

Meno ei hyydy missään vaiheessa. III tarjoaa pitkin matkaa ruutia, räminää ja räiskettä sekä liven kaltaista energiaa. Melodisuus ja sovitusratkaisut varmistavat sen, ettei synkkyys valtaa alaa tai kokonaisuus jää yksipuoliseksi mätöksi. Sanoitukset ovat täynnä asennetta.

Levyn ehkä vahvin osa laulaja Elli, jonka suorituksesta löytyy ääntä, vimmaa ja kaipausta. Bändin tekemisessä on ylipäätään henkeä ja sielua. III:a voi kuvata Kuule minua -kappaleen kertosäkeestä poimituin sanoin: ei mitään liikaa, ei mitään turhaa.

Uusimmat

Levyt

Gasellit: Jano

Tegelman3: Take Love Easy Suite

Daughters: You Wont Get What You Want

Anna Murtola: Fuego Por Dentro

Musta Paraati: Black Parade

Rosita Luu: SOS

Marzi Nyman: Kelluva katedraali

Robyn: Honey

Alder Ego: II

Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet: Ligger du fortfarande i sängen!

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.