Kingston Wall: Real Live Thing

Arvio: 3/5 tähteä.

Svart Records julkaisee jälleen yhden Kingston Wall -vinyylipaketin. Tällä kertaa kyseessä on alun perin vuonna 2005 ilmestynyt livelevy Real Live Thing, joka esittelee orkesterin elementissään eli esiintymislavalla.

Niin hienoja kuin Kingston Wallin kolme studiolevyä ovatkin, niin bändi oli aina erityisesti live-yhtye, yksi kovimmista kokoonpanoista suomalaisen rockin historiassa. Sen keikat olivat usein melkoisia maratoneja, jotka vaativat yleisöltäkin paljon.

Real Live Thing sisältääkin noin kolme tuntia intohimoista improvisaatioon pohjaavaa psykedeelistä progea.

Tämä viiden vinyylin laatikko on basisti Jukka Jyllin alun perin tuottaman ja vuoden 2011 remiksauksen ja -masteroinnin pohjalta tehty versio, joka kuulostaa huomattavasti paremmalta kuin alkuperäinen cd vuodelta 2005.

Svart Recordsin aiempien Kingston Wall -vinyylijulkaisuiden tapaan tämäkin on komea paketti, mutta tarkoitettu vain tosifanien tarpeisiin. Kolmelle cd:lle jaettuna kokonaisuus toimi sittenkin paremmin kuin viidelle vinyylille prässättynä.

Aki Lehti

Uusimmat

Levyt

The National: I Am Easy To Find

Aivovuoto: Utopia sessiot

K-X-P: IV

Ismo Alanko: Minä halusin olla niin kuin Beethoven

Lena & The Slide Brothers: IV

Terkel Nørgaard: With Ralph Alessi

Jonne Aaron: Tiikerin raidat

Ilmavoimien Big Band & Pepa Päivinen: Maisemakuvia Suomesta

Levyarvio: Vampire Weekendin levy Father of the Bride on kuin television Unelmahäät

Aili Ikonen & Jukka Perko Avara: Laulu keskeneräinen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.