Kingston Wall: Real Live Thing

Arvio: 3/5 tähteä.

Svart Records julkaisee jälleen yhden Kingston Wall -vinyylipaketin. Tällä kertaa kyseessä on alun perin vuonna 2005 ilmestynyt livelevy Real Live Thing, joka esittelee orkesterin elementissään eli esiintymislavalla.

Niin hienoja kuin Kingston Wallin kolme studiolevyä ovatkin, niin bändi oli aina erityisesti live-yhtye, yksi kovimmista kokoonpanoista suomalaisen rockin historiassa. Sen keikat olivat usein melkoisia maratoneja, jotka vaativat yleisöltäkin paljon.

Real Live Thing sisältääkin noin kolme tuntia intohimoista improvisaatioon pohjaavaa psykedeelistä progea.

Tämä viiden vinyylin laatikko on basisti Jukka Jyllin alun perin tuottaman ja vuoden 2011 remiksauksen ja -masteroinnin pohjalta tehty versio, joka kuulostaa huomattavasti paremmalta kuin alkuperäinen cd vuodelta 2005.

Svart Recordsin aiempien Kingston Wall -vinyylijulkaisuiden tapaan tämäkin on komea paketti, mutta tarkoitettu vain tosifanien tarpeisiin. Kolmelle cd:lle jaettuna kokonaisuus toimi sittenkin paremmin kuin viidelle vinyylille prässättynä.

Aki Lehti

Uusimmat

Levyt

Beirut: Gallipoli

Tinneri: Vuosien varjo

Sole Azul: Quasi Tango

Levyarvio: Ville Valon & Agentsin Badding-tribuutti on sekava ja hapuileva – "Yleisön ei tarvitse tuoda kirveitä, koska yhtye pilkkoo tanssilavan altaan ihan itse"

Levyarvio: Asan uusi Uni näkee unta meistä -albumi on osoitus siitä, että ankara julkisuushallinta tai brändistrategia ei kiinnosta

Hexvessel: All Tree

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

OK:KO: Syrtti

NEV: Volant

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.