Kingston Wall: Real Live Thing

Arvio: 3/5 tähteä.

Svart Records julkaisee jälleen yhden Kingston Wall -vinyylipaketin. Tällä kertaa kyseessä on alun perin vuonna 2005 ilmestynyt livelevy Real Live Thing, joka esittelee orkesterin elementissään eli esiintymislavalla.

Niin hienoja kuin Kingston Wallin kolme studiolevyä ovatkin, niin bändi oli aina erityisesti live-yhtye, yksi kovimmista kokoonpanoista suomalaisen rockin historiassa. Sen keikat olivat usein melkoisia maratoneja, jotka vaativat yleisöltäkin paljon.

Real Live Thing sisältääkin noin kolme tuntia intohimoista improvisaatioon pohjaavaa psykedeelistä progea.

Tämä viiden vinyylin laatikko on basisti Jukka Jyllin alun perin tuottaman ja vuoden 2011 remiksauksen ja -masteroinnin pohjalta tehty versio, joka kuulostaa huomattavasti paremmalta kuin alkuperäinen cd vuodelta 2005.

Svart Recordsin aiempien Kingston Wall -vinyylijulkaisuiden tapaan tämäkin on komea paketti, mutta tarkoitettu vain tosifanien tarpeisiin. Kolmelle cd:lle jaettuna kokonaisuus toimi sittenkin paremmin kuin viidelle vinyylille prässättynä.

Aki Lehti

Uusimmat

Levyt

Levyarvio: Skorpioni jatkaa onnistuneesti ja ajattomasti Olavi Uusivirran viihteellisempää kautta

Levyarvio: Kurkistus räpin historiaan

Levyarvio: Absurdia torvimusiikkia

Arvio:Momentum 123onpaljon kokeellisemmin kuin Chisun aiemmat levyt

Kaj Chydenius: Rakkaani saapuu kun kutsun

Tyler, The Creator: Igor

Antti Paalanen: Rujo

Tuomas Logrén: Kaunis mies

Petäjä:40950

Pauanne: Pauanne

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.