Lonely Island: The Wack Album

Lonely Island

The Wack Album

Universal Republic Records

Saturday Night Liven kautta satojen miljoonien katsojien YouTube-hitiksi noussut huumori-trio julkaisee jo kolmannen levynsä. Mukana tulee seitsemän musiikkivideon dvd, sillä trion huumori nojaa vahvasti myös rap-videoiden parodioimiseen.

Huumorimusiikin toimivuus on aina kysymysmerkki, varsinkin jos sitä on levyllinen. Lonely Islandin tuhdisti tuotetut ja tähtivierailijoiden täyttämät biisit ovat mutkatonta viihdettä, ja levyn kuuntelee lävitse vain kuullakseen, miten vaikkapa Kendrick Lamar, Hugh Jackman tai Adam Levine suoriutuvat.

Kahta aiempaa löysemmäksi jäävän kolmannen levyn kovin veto on 3-Way (The Golden Rule), joka jatkaa aiemmilta levyiltä tutun kulttiduon saagaa. Andy Sambergin ja Justin Timberlaken limainen, 90-luvun alun nysvöräppäreitä apinoiva olkatoppausduo on jo kulttikamaa. Kolmen kimpan moraalisia ongelmia pohtivan biisin kertosäkeessä mukana ulvoo Lady Gaga.

Uusimmat

Levyt

Beirut: Gallipoli

Tinneri: Vuosien varjo

Sole Azul: Quasi Tango

Levyarvio: Ville Valon & Agentsin Badding-tribuutti on sekava ja hapuileva – "Yleisön ei tarvitse tuoda kirveitä, koska yhtye pilkkoo tanssilavan altaan ihan itse"

Levyarvio: Asan uusi Uni näkee unta meistä -albumi on osoitus siitä, että ankara julkisuushallinta tai brändistrategia ei kiinnosta

Hexvessel: All Tree

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

OK:KO: Syrtti

NEV: Volant

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.