Lonely Island: The Wack Album

Lonely Island

The Wack Album

Universal Republic Records

Saturday Night Liven kautta satojen miljoonien katsojien YouTube-hitiksi noussut huumori-trio julkaisee jo kolmannen levynsä. Mukana tulee seitsemän musiikkivideon dvd, sillä trion huumori nojaa vahvasti myös rap-videoiden parodioimiseen.

Huumorimusiikin toimivuus on aina kysymysmerkki, varsinkin jos sitä on levyllinen. Lonely Islandin tuhdisti tuotetut ja tähtivierailijoiden täyttämät biisit ovat mutkatonta viihdettä, ja levyn kuuntelee lävitse vain kuullakseen, miten vaikkapa Kendrick Lamar, Hugh Jackman tai Adam Levine suoriutuvat.

Kahta aiempaa löysemmäksi jäävän kolmannen levyn kovin veto on 3-Way (The Golden Rule), joka jatkaa aiemmilta levyiltä tutun kulttiduon saagaa. Andy Sambergin ja Justin Timberlaken limainen, 90-luvun alun nysvöräppäreitä apinoiva olkatoppausduo on jo kulttikamaa. Kolmen kimpan moraalisia ongelmia pohtivan biisin kertosäkeessä mukana ulvoo Lady Gaga.

Uusimmat

Levyt

The National: I Am Easy To Find

Aivovuoto: Utopia sessiot

K-X-P: IV

Ismo Alanko: Minä halusin olla niin kuin Beethoven

Lena & The Slide Brothers: IV

Terkel Nørgaard: With Ralph Alessi

Jonne Aaron: Tiikerin raidat

Ilmavoimien Big Band & Pepa Päivinen: Maisemakuvia Suomesta

Levyarvio: Vampire Weekendin levy Father of the Bride on kuin television Unelmahäät

Aili Ikonen & Jukka Perko Avara: Laulu keskeneräinen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.