MANBOY : Something Wonderful

Manboyn viides albumi ei valmistunut aivan aikataulun mukaan. Levyn piti alun perin olla ulkona jo viime vuoden keväällä, mutta prosessi pääsi venähtämään yllättävän pitkäksi.

Tuo aika ei ilmeisestikään mennyt täysin hukkaan, sillä Something Wonderful kuulostaa loppuun asti tuotetulta kokonaisuudelta.

Keskeisimmät vaikutteet tulevat edelleen brittiläisestä kitaravetoisen popin piiristä, jota maustavat runsaat kosketinmatot.

Tyylikkäin esimerkki tästä on albumin ensimmäinen singlelohkaisu One Dollar Under God ja erityisesti sen kerrostalon kokoinen kertosäe, joka on kuin tehty radiosoittoa varten.

Levyn kakkossinglenä toimineen Nothing Compares 2 U:n olemassaoloa on sen sijaan vaikeampi perustella. Tämä Princen kirjoittama ja Sinead O'Connorin levyttämä biisi on toki klassikko, mutta Manboyn versio ei tuo siihen mitään uutta.

Kokonaisuutena levy jättää kuitenkin hyvän maun suuhun. Mukana on sellaisia raitoja kuten Home ja Telescope, jotka osoittavat, että porilaiskolmikko on mennyt askeleen eteenpäin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.