REDRAMA - The Getaway

Redrama eli Lasse Mellberg on nyt saapunut eräänlaiseen tienhaaraan.

Miehen kolmas albumi The Getaway on todennäköisesti enemmän suuren yleisön makuun, joten jälleen kerran räp-puritaanit ovat kääntäneet selkänsä ja tuominneet sen popiksi. Että kun aiemmin Redrama teki katumusiikkia, nyt hän tekee vain musiikkia.

Eniten jengiä näyttää ketuttavan, että Redrama on tarttunut jostain syystä nyt räppimaailmassa niin suosittuun autotune-kikkailuun. Samaa efektiä ovat tunnetusti käyttäneet esimerkiksi Lil' Wayne ja Kanye West.

Mutta mitä siitä kun tuloksena on kesän ehkä tarttuvin hittibiisi Music. Ja The Getaway on muutenkin oikein yhtenäinen paketti hienosti tuotettua englanninkielistä räppiä. Kaiken kukkuraksi Redrama on itse hoitanut melkein kaiken sanoista soittimiin, kuinka moni suomalainen räp-artisti voi itse sanoa samaa? Eikä kaiken hyvän musiikin tarvitse aina olla niin järjettömän underground, että sitä kehtaa myöntää diggailevansa.

Uusimmat

Levyt

Joose Keskitalo: En lähde surussa

Annimaria Rinne: Jälkeenpäin

Eleanoora Rosenholm: Talvipalatsin puutarhassa

Dave Lindholm: Kynä & Kumppanit

Juulia Salonen Trio: Kylmillä vesillä

The 1975: A Brief Inquiry Into Online Relationships

Thought Gang: Thought Gang

Trygve Seim: Helsinki Songs

Trees: Trees

Sans: Kulku

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.