STOCKERS!: We Are The Numbers

Minulla oli takavuosina Stocker-merkkiset farmarihousut. Ihan ok pöksyt, mutta erityisen kestävät ne eivät olleet. Pelkään pahoin, että tämä pätee myös helsinkiläiseen Stockers-yhtyeeseen. Bändi veivaa tämän hetken kuuminta kotimaista poppia ja näyttää trendikkään farkkukaupan tienvarsimainokselta, mutta kovin vahvaa musiikillista muistijälkeä he tuskin jälkeensä jättävät.

Vaikka levyn kestävyys epäilyttää, sille on kuitenkin helppo povata menestystä. Jälki on virtaviivasta ja sliipattua, eli tuotantoon on selvästi panostettu kunnolla.

Biisit ovat kuin oppikirjasta, mukana on muutama onnistunut hitinpoikanen (Vanish, Times Before, She Put The Numbers On The Paper) ja nippu vähemmän hitikkäitä raitoja. Ainoastaan karisma ja henki puuttuvat.

Mikko Siltanen

Uusimmat

Levyt

Levyarvio: Ville Valon & Agentsin Badding-tribuutti on sekava ja hapuileva – "Yleisön ei tarvitse tuoda kirveitä, koska yhtye pilkkoo tanssilavan altaan ihan itse"

Levyarvio: Asan uusi Uni näkee unta meistä -albumi on osoitus siitä, että ankara julkisuushallinta tai brändistrategia ei kiinnosta

Hexvessel: All Tree

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

OK:KO: Syrtti

NEV: Volant

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

Mirkka: Kauneus

Bob Mould: Sunshine Rock

Sharon Van Etten: Remind Me Tomorrow

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.