Sir Elwoodin vieraskirja: Sinä iltana sataa

Sir Elwoodin hiljaisten värien toiminta on käynyt varsin verkkaiseksi, mutta musiikkia syntyy edelleen pienemmillä kokoonpanoilla. Nyt vuorossa on vieraskirja-sivujuonne, joka perustuu runoilija Ilpo Tiihosen teksteihin.

Idean isä on yhtyeen kitaristi Jussi Virtanen. Hän sävelsi nipun Tiihosen runoja ja esitteli työnsä tulokset laulaja Juha Lehdelle, joka innostui niistä niin paljon että seuraava etappi oli sopivan kokoonpanon kasaaminen.

Lopputuloksena syntynyt pienieleinen ja laulelmallinen levy uppoaa varmasti pääbändin ystäviin. Tiihosen tekstit sopivat Lehden keskioluen katkuiseen suuhun hyvin, sillä niistä voi löytää samankaltaista tuokiokuvia (Heinäkuun balladi, Herätä minut) ja rappioromantiikkaa (Nuku rapussa, Reiska) kuin Elwoodinkin tuotoksista.

Sinä iltana sataa sisältää myös hienon dueton: Rannalla-singlelohkaisulla on mukana Ritva Oksanen, jonka ansiosta kappale saa aivan uudenlaista syvyyttä.

Uusimmat

Levyt

Levyarvio: Asan uusi Uni näkee unta meistä -albumi on osoitus siitä, että ankara julkisuushallinta tai brändistrategia ei kiinnosta

Hexvessel: All Tree

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

OK:KO: Syrtti

NEV: Volant

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

Mirkka: Kauneus

Bob Mould: Sunshine Rock

Sharon Van Etten: Remind Me Tomorrow

Juhani Aaltonen & Sointi Jazz Orchestra: Saarnaaja

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.