Yö: Pelko ja rakkaus

Ratas

Pelko ja rakkaus jatkaa Yön tutulla linjalla, jossa yhdistellään rockia ja iskelmällisyyttä. Yhtye profiloituu ainoaan alkuperäisjäseneensä Olli Lindholmiin, jonka sympaattisen äijämäinen tyyli ja laulutulkinta on suosion yksi keskeinen syy.

Yölle monet hitit laatinut Jussi Hakulinen ei ole tällä kertaa mukana. Laajasta tekijäkaartista löytyvät muun muassa Petri Somer, Eija Hinkkala, Pauli Hanhiniemi, Antti Kleemola ja Juha Tapio.

Yö on jälleen komeaa kuultavaa. Levyltä löytyy runsaasti mahtipontisuutta, melankoliaa ja balladimaisuutta. Välillä jousi- ja puhallinsoittimet nostetaan vahvasti esiin. Monipuolisuutta olisi kaivannut lisää. Nyt samankaltaiset elementit tuovat päällekkäisyyden tuntua. Parhaimmillaan levy on sen muutamissa nopeammissa ja suoraviivaisemmissa kappaleissa. Erityisesti Lindholmin säveltämässä Löytöretkellä -kappaleessa on virkistävää ja tuoreen tuntuista tekemisen meininkiä.

 

Uusimmat

Levyt

Lena & The Slide Brothers: IV

Terkel Nørgaard: With Ralph Alessi

Jonne Aaron: Tiikerin raidat

Ilmavoimien Big Band & Pepa Päivinen: Maisemakuvia Suomesta

Levyarvio: Vampire Weekendin levy Father of the Bride on kuin television Unelmahäät

Aili Ikonen & Jukka Perko Avara: Laulu keskeneräinen

Jere Haakana Varjosto: Jere Haakana Varjosto

Anna Kokkonen: Matkalla kotiin

Palehrse: Palehrse

Kevin Morby: Oh my God

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.