Yö: Pelko ja rakkaus

Ratas

Pelko ja rakkaus jatkaa Yön tutulla linjalla, jossa yhdistellään rockia ja iskelmällisyyttä. Yhtye profiloituu ainoaan alkuperäisjäseneensä Olli Lindholmiin, jonka sympaattisen äijämäinen tyyli ja laulutulkinta on suosion yksi keskeinen syy.

Yölle monet hitit laatinut Jussi Hakulinen ei ole tällä kertaa mukana. Laajasta tekijäkaartista löytyvät muun muassa Petri Somer, Eija Hinkkala, Pauli Hanhiniemi, Antti Kleemola ja Juha Tapio.

Yö on jälleen komeaa kuultavaa. Levyltä löytyy runsaasti mahtipontisuutta, melankoliaa ja balladimaisuutta. Välillä jousi- ja puhallinsoittimet nostetaan vahvasti esiin. Monipuolisuutta olisi kaivannut lisää. Nyt samankaltaiset elementit tuovat päällekkäisyyden tuntua. Parhaimmillaan levy on sen muutamissa nopeammissa ja suoraviivaisemmissa kappaleissa. Erityisesti Lindholmin säveltämässä Löytöretkellä -kappaleessa on virkistävää ja tuoreen tuntuista tekemisen meininkiä.

 

Uusimmat

Levyt

Beirut: Gallipoli

Tinneri: Vuosien varjo

Sole Azul: Quasi Tango

Levyarvio: Ville Valon & Agentsin Badding-tribuutti on sekava ja hapuileva – "Yleisön ei tarvitse tuoda kirveitä, koska yhtye pilkkoo tanssilavan altaan ihan itse"

Levyarvio: Asan uusi Uni näkee unta meistä -albumi on osoitus siitä, että ankara julkisuushallinta tai brändistrategia ei kiinnosta

Hexvessel: All Tree

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

OK:KO: Syrtti

NEV: Volant

Dumari ja Spuget: Usvaa putkeen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.