Yö: Pelko ja rakkaus

Ratas

Pelko ja rakkaus jatkaa Yön tutulla linjalla, jossa yhdistellään rockia ja iskelmällisyyttä. Yhtye profiloituu ainoaan alkuperäisjäseneensä Olli Lindholmiin, jonka sympaattisen äijämäinen tyyli ja laulutulkinta on suosion yksi keskeinen syy.

Yölle monet hitit laatinut Jussi Hakulinen ei ole tällä kertaa mukana. Laajasta tekijäkaartista löytyvät muun muassa Petri Somer, Eija Hinkkala, Pauli Hanhiniemi, Antti Kleemola ja Juha Tapio.

Yö on jälleen komeaa kuultavaa. Levyltä löytyy runsaasti mahtipontisuutta, melankoliaa ja balladimaisuutta. Välillä jousi- ja puhallinsoittimet nostetaan vahvasti esiin. Monipuolisuutta olisi kaivannut lisää. Nyt samankaltaiset elementit tuovat päällekkäisyyden tuntua. Parhaimmillaan levy on sen muutamissa nopeammissa ja suoraviivaisemmissa kappaleissa. Erityisesti Lindholmin säveltämässä Löytöretkellä -kappaleessa on virkistävää ja tuoreen tuntuista tekemisen meininkiä.

 

Uusimmat

Levyt

Levyarvio: Skorpioni jatkaa onnistuneesti ja ajattomasti Olavi Uusivirran viihteellisempää kautta

Levyarvio: Kurkistus räpin historiaan

Levyarvio: Absurdia torvimusiikkia

Arvio:Momentum 123onpaljon kokeellisemmin kuin Chisun aiemmat levyt

Kaj Chydenius: Rakkaani saapuu kun kutsun

Tyler, The Creator: Igor

Antti Paalanen: Rujo

Tuomas Logrén: Kaunis mies

Petäjä:40950

Pauanne: Pauanne

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.