Crysis 2

Crysis 2 Odotettu Crysis 2 on tyylikäs ja nopeatempoinen räiskintäpeli, joka ilahduttaa valinnan vapaudella ja graafisella toteutuksellaan.

Pelissä taistellaan tuhoutuneessa New Yorkissa sotilaalla, joka saa yliluonnolliset kyvyt esimerkiksi nopeuteen, kestävyyteen ja raakaan voimaan. Spektaakkelimainen toiminta sitookin vahvasti peliin, kun toinen toistaan hektisemmät tulitaistelut kuljettavat ympäri hylättyä metropolia.

Pelaamisessa on paljon vapautta: ilmeisin reitti ei aina ole järkevin, joten harkintaa vaaditaan. Valitettavasti tekoälybugit kuitenkin rikkovat paikoin illuusiota fiksusta sodankäynnistä.

Vaiherikas yksinpelikampanja kestää yli kymmenen tuntia. Sen myös läpäisee mielellään uudestaan haastavammalla tasolla. Taitojaan pääsee lisäksi testaamaan 12 pelaajan energisessä nettimoninpelissä.

Crysis 2 on erittäin vahva näyte visuaalisilta kyvyiltään. Huikea grafiikka on teknisesti aivan huippuluokkaa, ja kuvasuunnittelukin vakuuttaa realismillaan.

Testatuista konsoliversioista Xbox 360 hyötyi paremmasta ruudunpäivityksestä, mutta peli näyttää upealta molemmilla laitteilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.