DRAGON QUEST IX: SENTINELS OF THE STARRY SKIES

(DS) Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies on DS:n parhaita pelejä oli kyse sitten laadusta tai hinta-laatu-suhteesta. Peli on myynyt Japanissa yli neljä miljoonaa kappaletta. Dragon Questit ovat nimeään myöten perinteisiä japanilaisia roolipelejä. Päähenkilö on aluksi erään maalaiskylän suojelusenkeli. Sitten hän menettää jumalaiset voimansa ja muuttuu ihmiseksi. Seikkailu voi alkaa.

Dragon Quest IX on hiottu kokonaisuus, josta näkyy pitkän perinteet tyylilajin parissa. Grafiikka on DS-skaalalla näyttävää ja musiikki tunnelmallista. Dialogi tulee ruutuun tekstinä. Käännös englanniksi on laatutyötä.

Pelattavaa on runsaasti. Pääseikkailun läpäisee 40-50 tunnissa, eikä peli varsinaisesti lopu sittenkään. Nettipeliä ei ole, mutta mainio neljän hengen tiimipeli löytyy. Netistä löytyy uusia karttoja ja tavaroita.

Dragon Quest IX on parasta, mitä tässä tyylilajissa on nykyään tarjolla. Vain kielitaidon tai vapaa-ajan puute voivat olla haitaksi nautinnolle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.