Dance Central 3

Xbox 360

Dance Central -pelisarja on noussut muutamassa vuodessa maailman suosituimpien tanssipelien joukkoon. Menestyksen taustalta löytyy hyvä pelimekaniikka ja loistava pelattavuus, jossa hyödynnetään Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin liikeohjausta.

Pelisarjan kolmas osa jatkaa tiukasti edeltäjiensä jalanjäljissä. Ideana on tanssia konsolin edessä annettujen koreografioiden mukaisesti. Liikkeistä on tarjolla versioita useille vaikeusasteille.

Ulkoasultaan kolmas osa muistuttaa edeltäjiään, eikä suuriin muutoksiin ole lähdetty. Tanssipelin tärkein ominaisuus on kappalevalikoima, jossa pelin kehittänyt Harmonix on tehnyt hyvää työtä. Soittolista koostuu 46 tanssiraidasta, johon on valittu tanssihittejä 1970-luvulta nykypäivään. Pelaajaa tanssittavat esimerkiksi Village People, Usher ja Gloria Gaynor.

Teknisesti uutuusosa on vakuuttava tuotos. Käyttäjän liikkeitä seuraava eleohjaus toimii loistavasti: varsinaista peliohjainta ei tarvita lainkaan. Loistavasti toimiva kokonaisuus ja laaja kappalevalikoima synnyttävät äärimmäisen hauskan pelikokemuksen: Dance Central 3 on illanviettoihin loistava tunnelmankohottaja.

Jarmo Pitkänen

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.