Deadpool

High Moon Studios

PC, PS3, Xbox 360

High Moon Studios on ilahduttanut Transformers-peleillään pariinkin kertaan käsiteltyään tunnettua lisenssiä kunnioittavasti. Uutuustoiminnassaan tiimi siirtyy sarjakuvajätti Marvelin piiriin, päähahmona nyt varsinainen velmu velikulta Deadpool.

Tulitaisteluiden, pomppimisen ja miekoilla huitomisen välissä antisankari Deadpool käyttäytyy törkeästi ja vääntää alatyylin vitsejä kaikesta. Sarjakuvissa vuonna 1991 debytoineelle huuliveikolle tunnusomaista on myös yliluonnollinen parantumiskyky.

Aikuisille tehty peli tavoittaa poskettoman tähtensä olemuksen aidosti ja laimentamatta, ja eteneminen on kaikessa säädyttömyydessään todella hauskaa. Eikä ihme, sillä käsikirjoituksesta vastaa Daniel Way, joka on työstänyt yli 60 Deadpool-numeroa.

Harmillisesti muut ominaisuudet kuitenkin pettävät. Satunnaisia huippuhetkiä lukuun ottamatta pelattavuus jää kovin tasapaksuksi ja puuduttavaksi. Etenkin yksitoikkoiseen kenttäsuunnitteluun kaipaisi roimasti mielikuvitusta.

Deadpool loppuu myös lyhyeen, sillä pituutta pelillä on ainoastaan kuutisen tuntia. Eikä kehno jälleenpeluuarvo auta asiaa lainkaan.

Johannes Valkola

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.