Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Game of Thrones:

Episode One – Iron From Ice

Telltale Games

PS4, PS4, Xbox 360 ja One, PC, ikäraja 18

The Walking Dead -pelisarja 2012 oli käännekohta Telltale-studion tuotannossa. Tuolloin löytyi tapa tehdä aikuismaisia seikkailupelejä, joissa laadukkuus kohtasi viihdyttävyyden.

Nyt Telltalella on meneillään neljä pelisarjaa, joita kaikkia julkaistaan kuuden jakson kokonaisuuksina. Niistä uusin on Game of Thrones, jonka loput viisi episodia saadaan ensi vuoden puolella.

Peli perustuu enemmän suosittuun tv-sarjaan kuin alkuperäisiin romaaneihin. Tarina alkaa kolmannen kaudesta lopusta ja on oma kokonaisuutensa, joka ei riko tv-sarjan sääntöjä ja perusteita.

Pelaaminen on pääasiassa dialogia ja valintojen tekemistä. Kyse ei ole mustasta ja valkoisesta, vaan siitä, että tehtyjen valintojen kanssa on pakko elää. Tarina joustaa valintojen mukaan mutta suuria linjanvetoja ei voi muuttaa.

Ensimmäinen episodi on lähinnä pohjustusta tulevalle. Pelaamista sanan varsinaisessa mielessä on vähän. Loppu on kuitenkin dramaattinen ja herättää ”tätä pitää saada lisää” -fiiliksen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.