Hitman: Absolution

Hitman: Absolution

IO Interactive

PC, PS3, Xbox 360

Tanskalainen toimintaseikkailupeli Hitman: Absolution palauttaa kaljupäisen kovanaaman jälleen parrasvaloihin. Edellisestä osasta vierähti kuusi vuotta.

Mainiossa uutuudessa suoritetaan palkkatehtäviä rikollisille. Pelaaja voi edetä haluamallaan tavalla suosien esimerkiksi suoraviivaisuutta, varjoissa vakoilua, ympäristön hyödyntämistä tai lukuisia valeasuja.

Tiivis kenttäsuunnittelu säväyttää monipuolisuudella ja paneutumisellaan yksityiskohtiin. Alueita haluaa tutkia ja niissä pyrkii löytämään uusia toimintatapoja.

Harmillisesti tekoälyhahmot eivät käyttäydy aina uskottavasti, sisällössä on satunnaisia ohjelmointivirheitä ja tarinankerronta tuntuu lapselliselta.

Mutta pelattavuudessa on puutteineenkin kovaa vetovoimaa. Parhaimmillaan tunnelma on viiltävän jännittynyt, kun onnistuminen voi olla hiuskarvan varassa.

Alaikäisiltä kielletty toiminta on armotonta ja anteeksipyytelemätöntä. Hitman: Absolution ei silti ylistä väkivaltaa, vaan antaa kaikessa peittelemättömyydessään kiintoisan kuvan tylystä alamaailmasta ja sen vaarallisista henkilöistä. Rosoisuudessa on tällä kertaa charminsa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Peliarviot

Never Alone

Lara Croft and the Temple of Osiris

The Legend of Korra

Battle Academy

Shape Up

Game of Thrones: Episode One – Iron From Ice

Bungie:Destiny

Hyrule Warriors: Omega Force, Team Ninja, Nintendo

Ryse: Son of Rome

Battlefield 4

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.